• Beach Escape Room (bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest) (1)

Escape Room op het strand

 

 

Een teambuilding activiteit op het strand, vol met ingenieuze puzzels en op ieder strand te spelen!

Het spel
Jullie gaan in teams van 6 personen op het strand op zoek naar een schatkist. Het enige wat jullie hebben is een plattegrond met daarop een kruis. Zodra jullie op de juiste locatie uitkomen, zien jullie een grote houten mysterieuze kist. In deze kisten zitten een 12-tal kistjes met ieder een eigen originele puzzel. Deze puzzel kan bestaan uit een flessenpuzzel, audio fragment of bijvoorbeeld morse- code. Zodra je een puzzel hebt opgelost, kom je tot een 4-cijferige code waarmee het volgende kistje geopend kan worden. Wie weet er als eerste alle kistjes te openen en ontsnappen van het strand?!

Het spel duurt +/- 1,5 uur. Wij zorgen altijd voor een enthousiaste spelbegeleider, die de activiteit op een leuke manier begeleid.

Beach Escape Op Maat?
Er zijn 2 opties.
– We kunnen er een extra dimensie aangeven door checkpoints toe te voegen waar fictief bommen liggen die ontmantelt moeten worden.
– We kunnen vragen over jouw collega’s/vrienden/familie toevoegen.

Hiermee kunnen zijn hints verdienen voor de puzzel waar ze op dat moment mee bezig zijn. Het is namelijk een erg gave, maar ook pittige escape room. Daarom zijn de hints die verdiend kunnen worden zeker van belang:)

Inclusief:
– Lekker weer 😉
– Mysterieuze kist vol puzzels
– Enthousiaste spelbegeleider
– 1,5 uur speeltijd
– Trofee voor winnend team.

Hopelijk tot snel! Wij organiseren het graag voor jullie!

Meer informatie – Offerte opvragen