• Escape Room_ bomkoffer

Bomb in your office!

 

Beschikken jullie over stalen zenuwen? En presteren jullie goed onder tijdsdruk? En kunnen jullie als geen ander samenwerken? Dan is “Bomb in your office” wat voor jullie!

Je schrikt op van een vreemd gepiep. Het is het faxapparaat. Je wist niet eens dat jullie dat ding nog hadden staan. Wie gebruikt er trouwens tegenwoordig nog een fax? Je bent toch wat nieuwsgierig en gaat kijken wat dat gepiep te betekenen heeft.

Het is een bommelding! De boodschap is kort maar krachtig: vandaag zal er ergens in het kantoor een bom afgaan. De psychopathische bommenlegger heeft een bom geplaatst op de locatie waarin jullie je bevinden en deze staat op ontploffen! Het is aan jullie om deze zo snel mogelijk te vinden en onschadelijk te maken.

De teams worden samengesteld. Gewapend met een plattegrond en mysterieuze raadsels en puzzels moeten jullie de locatie van de bom achterhalen. Eenmaal de bom gevonden hebben jullie nog maar beperkt de tijd om deze te ontmantelen. Het lot van het kantoor ligt in jullie handen! Er is geen tijd te verliezen…

Oh ja, de bom kan natuurlijk overal geplaatst worden! Dus wil je het liever niet op kantoor maar ergens anders.. In de bossen? In een restaurant? In een event center? Just give us a call and we will place as much bombs as you want:)

Meer informatie – Offerte opvragen