• Escape Room_ Out of the box

Out of the box

Out of the box als ideale teambuilding activiteit!

1 team. 1 box. 1 taak. 1 timer.
Elk team krijgt dezelfde box. Elk team krijgt dezelfde taak. En elk team start op hetzelfde moment.
Maar.. niet ieder team heeft dezelfde personen met elk hun eigen specialiteiten!

Denk figuurlijk out of the box om letterlijk out of the box te komen!

Op zoek naar naar de laatste code in de box kom je van alles tegen. De box combineert namelijk de leukste elementen van een ‘echte’ escape room en zorgt ervoor dat de ervaring nog leuker is dan een normale escape room! De box richt zich alleen maar op puzzels. Niet op dingen zoeken.. Het enige wat je zoekt is de code. De code die je op weg helpt naar de volgende game. De games zijn extreem verschillend van elkaar. Je duikt in mysterieuze codes, ontwikkeld door nobelprijs winnaars. Je krijgt te maken met muziek. En wiskunde. En… taal. En……. Veel meer! De box mixt spanning met fun en hilariteit.

Escape Room op maat
Naast het ontrafelen van de meest uiteenlopende dingen kom je dingen tegen die je wel heel bekend voor komen. Wat dacht je van een foto van je baas? Of vragen over het bedrijf; weet jouw team hoeveel medewerkers het bedrijf heeft of welke collega altijd witte sokken draagt? Samen met jou (althans, wij gaan er vanuit dat jij als lezer de activiteit gaat organiseren;)) gaan we de box op maat maken. Welke vragen, foto’s, weetje of raadsels wil je er in verwerkt hebben?

Winnaars
De company box bevat veel verschillende elementen. En kan op iedere locatie gespeeld worden. Op het bedrijf, buiten, of in een restaurant bijvoorbeeld. Wij hebben oneindig veel boxen, en het spel is dus ook uitermate geschikt voor grote groepen. Iedereen neemt het tegen elkaar op en de winnaar is diegene die binnen de tijd de meeste punten heeft gescoord en dus eigenlijk het meeste weet over het jullie bedrijf!

Bel of mail ons gerust als je vragen hebt of gewoon meer wilt weten. Wij helpen jullie graag!

Deze keer probeer je niet te ontsnappen uit een kamer.. Maar duik je dieper en dieper de box in.. Ontsnap jij nog uit je eigen gedachte? Gegarandeerd een superactiviteit!

Meer informatie – Offerte opvragen