• Escape Room_ bomkoffer

Defuse the bomb – vrienden/familie edition!

 

 

DEFUSE THE BOMB

Beschikken jullie over stalen zenuwen? En presteren jullie goed onder tijdsdruk? En kunnen jullie als geen ander samenwerken? Dan is “Defuse the bomb” wat voor jullie!

Je schrikt op van een vreemd gepiep. Het is de huistelefoon. Je wist niet eens dat jullie dat ding nog hadden staan. Wie gebruikt er trouwens tegenwoordig nog een huistelefoon? Je bent toch wat nieuwsgierig en gaat kijken wat dat gepiep te betekenen heeft.

Het is een bommelding! De boodschap is kort maar krachtig: vandaag zal er ergens een bom afgaan. De psychopathische bommenlegger heeft een bom geplaatst op de locatie waarin jullie je bevinden en deze staat op ontploffen! Het is aan jullie om deze zo snel mogelijk te vinden en onschadelijk te maken.

De teams worden samengesteld. Gewapend met een plattegrond en mysterieuze raadsels en puzzels moeten jullie de locatie van de bom achterhalen. Eenmaal de bom gevonden hebben jullie nog maar beperkt de tijd om deze te ontmantelen. Het lot van jullie familie en vrienden ligt in jullie handen! Er is geen tijd te verliezen…

Oh ja, de bom kan natuurlijk overal geplaatst worden! Dus wil je het liever niet bij jou in huis maar ergens anders.. In de bossen? In een restaurant? Buiten bij de groepsaccomodatie? Just give us a call and we will place as much bombs as you want:)

Wij leveren een erg coole interactieve geanimeerde plattegrond mee. Deze kunnen wij compleet op maat maken voor jullie. Welke 5 tot 10 locaties wil jij op de kaart? Het huis van je neef? Het huis van je nichtje? Uiteindelijk zal de bom (eventueel fictief) op die locatie liggen!

 

Meer informatie – Offerte opvragen