• Escape Room_ bomkoffer

Bomb in your office!

 

Beschikken jullie over stalen zenuwen? En presteren jullie goed onder tijdsdruk? En kunnen jullie als geen ander samenwerken? Dan is “Bomb at the Bachelor party” wat voor jullie!

De dag van je vrijgezellenfeest is eindelijk daar. Iedereen is bij elkaar gekomen en op het moment dat jullie op pad gaan schrik je op van een vreemd gepiep. Het komt uit de kast vandaan… Het is je oude telefoon waarvan je niet eens wist dat hij het nog deed. Je bent toch wat nieuwsgierig en gaat kijken wat dat gepiep te betekenen heeft.

Het is een bommelding! De boodschap is kort maar krachtig: vandaag zal er ergens tijdens het vrijgezellenfeest een bom afgaan. De jaloerse bommenlegger heeft een bom geplaatst op de locatie waarin jullie je bevinden en deze staat op ontploffen! Het is aan jullie om deze zo snel mogelijk te vinden en onschadelijk te maken.

De teams worden samengesteld. Gewapend met een plattegrond en mysterieuze raadsels en puzzels moeten jullie de locatie van de bom achterhalen. Eenmaal de bom gevonden hebben jullie nog maar beperkt de tijd om deze te ontmantelen. Het lot van de bruiloft ligt in jullie handen! Er is geen tijd te verliezen…

Oh ja, de bom kan natuurlijk overal geplaatst worden! Dus wil je het liever niet bij jou thuis, maar ergens anders.. In de bossen? In een restaurant? In het huis van de vrijgezel? Just give us a call and we will place as much bombs as you want:)

Wij leveren een erg coole interactieve geanimeerde plattegrond mee. Deze kunnen wij compleet op maat maken voor jullie. Welke 5 tot 10 locaties wil jij op de kaart? Het huis van de vrijgezel? Het huis van de schoonmoeder van de vrijgezel? Uiteindelijk zal de bom (eventueel fictief) op die locatie liggen!

 

Meer informatie – Offerte opvragen