Escape Room Antwerpen

Bekijk onze Escape Rooms op Locatie in Antwerpen

Escape Room Antwerpen

Op zoek naar een Escape Room in Antwerpen? Lees, kijk en huiver, want wij bieden de meest uiteenlopende, creatieve en beste Escape Rooms in Antwerpen aan. Met Escape Room Events organiseer jij dit jaar geen standaard bedrijfsuitje, maar ga je voor een van onze Escape Room Experiences waar tijdens de bedrijfsborrel nog steeds over jullie Escape gepraat zal worden. Zijn jullie met een grote groep? Geen probleem wij zijn gespecialiseerd in grote groepen en tijdens onze Escape Rooms hoeft niemand zich een moment te vervelen.

Advies hoe we van jouw bedrijfsuitje in Antwerpen een onvergetelijke dag kunnen maken? Neem gerust even contact met ons op (0413 302 773), onze medewerkers denken graag met je mee!

Uitgelicht: Escape the City Antwerpen

Antwerpen bezichtigen en een escape room spelen? Speel dan Escape The City Antwerpen! In Antwerpen zijn een tiental bommen geplaatst en aan jullie de taak deze te ontmantelen en Antwerpen te redden. De bommen zich geplaatst bij diverse highlights in Antwerpen. Escape the City Antwerpen is dus echt een unieke, leuke en nieuwe manier om Antwerpen te verkennen.

Door de uiteenlopende raadsels, vele games, kluisjes en codes is het van belang samen te werken om alle bommen te ontmantelen. Dit maakt Escape The City Antwerpen een ideale activiteit als bedrijfsuitje of teambuildinguitje.

Escape the City

Escape the City

Ontdek de Highlights van een stad naar keuze tijdens het spannendste stadsspel van Nederland! Werk samen en wees andere teams te slim af en ontmantal de bom als eerste!

Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer
NK Escape Rooms

NK Escape Rooms

Het NK Escape Rooms is het grootste escape room avontuur van Nederland! Voor ervaren en minder ervaren escape room spelers. Op zoek naar een bedrijfsuitje of groepsuitje? Twijfel geen moment en meld jouw team aan!

Lees meer
Escape the City

Escape the City

Ontdek de Highlights van een stad naar keuze tijdens het spannendste stadsspel van Nederland! Werk samen en wees andere teams te slim af en ontmantal de bom als eerste!

Lees meer
Escape Dinner

Escape Dinner

Dineren, maar dan anders! Voor of na het diner worden jullie opgesloten in een restaurant naar keuze. Een wirwar van puzzels, raadsels en ingenieuze teambuilding games.

Lees meer
VR Escape Room

VR Escape Room

Combineer Virtual Reality en een Escape Room en je krijgt de Virtual Reality Escape Room! Een gloednieuwe game waarbij Teambuilding centraal staat.

Lees meer
Belbin Box

Belbin Box

Dé Teambuildingactiviteit voor bedrijven en overheidsinstellingen! Speel de Belbin Box en leer elkaars teamrollen beter kennen met de Belbin Box. Een Serious Game en Escape Room in één!

Lees meer
Escape the Caravan

Escape the Caravan

Een Escape Room in een Caravan? Ja, dat klopt! Beleef het ultieme vakantie gevoel en los het bekende camping probleem op… Vindt de WC-rol

Lees meer
High-Tech Com. Box

High-Tech Com. Box

Samenwerken, communiceren en presteren onder tijdsdruk, in deze extreme Battle Escape Room strijd je met je collega’s, vrienden of familie in groepen tegen elkaar. Het team dat als eerst de bom weet te ontmantelen wint!

Lees meer
Mini Escape Room

Mini Escape Room

‘S werelds kleinste en kortste Escape Room, betreed deze Escape Room en ontsnap binnen 1 minuut. Weet jij te ontsnappen uit de korste en kleinste Escape Room?

Lees meer
Beach Escape

Beach Escape

Zon, zee strad en toch Escapen? Speel de Escape Room voor de zomerse dagen en combineer een dagje strand met Beach Escape!

Lees meer
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Je doelgroep motiveren en activeren? Via een op maat gemaakte Escape Room bereik jij je doelgroep op een moderne en orginele wijze! Wij gaan bij iedere casus de uitdaging aan en creëren een volledige experience!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

 • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
 • Wij komen op locatie in Antwerpen en alle andere steden/dorpen in Nederland en België
 • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie in Antwerpen
 • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
 • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
 • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


  Stuur mij een Escape Room offerte

  3 + 2 =

  Over Antwerpen

  Al onze escape rooms kunnen in Antwerpen gespeeld worden. Zo toveren we met de Escape Room Maffia Gijzeling, Escape Box, CSI Escape Room en VR Escape Room jouw locatie in Antwerpen volledig om tot escape room! Meer op zoek naar een stadsspel? Met Escape the City Antwerpen ontdek je alle highlights van Antwerpen.