Cool. Jij mag het bedrijfsuitje regelen waarschijnlijk! Tijd om iedereen eens goed te verrassen. Niet met een standaard activiteit. En zelfs niet met een standaard escape room. Kies uit een van de volgende mogelijkheden en zorg dat er tijdens de borrel nog steeds over escape room activiteit gepraat wordt. Alle escape rooms zijn geschikt voor grote groepen!

 

Virtual Reality Escape Room

Gloednieuw. Awesome. En zeker nooit gespeeld door je collega’s of vrienden:)

Een combinatie van Escape Room en Virtual Reality. In teams van ongeveer 4 personen nemen jullie het tegen elkaar op.
Dit spel is ‘de bom’ en bevat er letterlijk ook meer dan voldoende!

Meer informatie? Als je durft..
escape room op locatie

Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia op kantoor, in je kantine of een andere ruimte. Terwijl iedereen zit te wachten op de begeleider van jullie saaie workshop komt er ineens iemand met een bivakmuts binnengelopen. De telefoons moeten worden ingeleverd, de ruimte staat vol met rook en de recherche breekt in op de speaker. Jullie moeten binnen 1 uur, 1 miljoen aan cash vinden, anders…

Meer informatie? Als je durft..

Een unieke escape room, waarbij het complete bedrijf betrokken is! Hoelang bestaat het bedrijf al, welke werknemer kocht onlangs een kersentaart en hoeveel medewerkers heeft de communicatieafdeling eigenlijk? Een escape room in een kist. Unieke games, goed verhaal, en op maat. Ideaal als bedrijfsuitje.

Meer informatie? Als je durft..
Mobiele Escape Room

De buitenkant: een doodnormale zeecontainer. De binnenkant: een heuse escape room! Waan je in een maffiaonderkomen. Waar Don Corleone net gevlucht is en jullie plotsklaps worden gegijzeld. Inclusief acteur. Deze wacht jullie buiten op. Breng hem een miljoen euro aan cash.. Of blijf voor eeuwig in de zeecontainer.. Ideaal voor kleine groepjes. Alleen te boeken voor een complete dag of meerdere dagen. Ook ideaal als eyecatcher op een evenement!

Meer informatie? Als je durft..
escape-room-aan-tafel-%2f-dinerspel

Dineren. Maar dan anders! Voor of na het diner worden jullie opgesloten in een restaurant naar keuze. (Eventueel kan het ook tussen de gerechten door gespeeld worden) Een wirwar van puzzels, muziek, opdrachten, raadsel, ingenieuze games en teambuilding. In dezelfde ruimte nemen alle teams het tegen elkaar op. Wie ontsnapt het snelst? Een escape room met een leuk competitie-element!

Meer informatie? Als je durft..
escape-the-city

In een stad naar keuze worden jullie ontvangen. Met een bakje leut. Maar dan blijkt er ineens iets niet pluis te zijn. De stad staat op ontploffen. Een geluk; jullie kunnen hier iets aan doen. Ontdek de highlights, werk samen en wees andere teams te slim af en ontmantel de bom als eerste! Makkelijk, medium, moeilijk; heb jij al eens een ware puzzel van einstein (waarop hij patent heeft) opgelost??

Meer informatie? Als je durft..

Bam. Daar sta je dan. Met een kopje koffie aan een tafeltje in een grote zaal. Op het podium verschijnen mannen in bivakmuts. De deuren gaan op slot. Een grote kist staat ineens naast je. En je hebt slechts een uur om het mysterie op te lossen.. Gaat jullie team dit lukken? Oh ja, lukt dit? Dan zul je samen met 2 andere teams live een opgebouwde escape room moeten oplossen op het podium. Een echte, unieke beleving van A tot Z!

Meer informatie? Als je durft..