Dat is even kicken: jij bent verantwoordelijk voor het regelen van een leuke dag. Dat brengt natuurlijk altijd een beetje druk met zich mee. Laten we dat eens omdraaien. En leg de druk neer bij je familie of vrienden. Verras ze eens goed. Niet met een standaard activiteit. En zelfs niet met een standaard escape room. Nee, kies voor een escape room op locatie, aan tafel, een escape room box op maat of duik een onbekende stad in met z’n allen om de bom te ontmantelen en de stad te leren kennen! Succes met jullie keuze. Mocht je hulp nodig hebben, mail of bel ons gerust.

 

 

escape room op locatie

Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia op kantoor, in je kantine of een andere ruimte. Terwijl iedereen zit te wachten op de begeleider van jullie saaie workshop, komt er ineens iemand met een bivakmuts binnengelopen. De telefoons moeten worden ingeleverd, de ruimte staat vol met rook en de recherche breekt in op de speaker. Jullie moeten binnen 1 uur, 1 miljoen aan cash vinden, anders…

Meer informatie? Als je durft..
Escape Room Familie Vrienden

Een unieke escape room, waarbij de complete familie of vriendengroep betrokken is! Een escape room in een kist. Unieke games, goed verhaal, en met vragen, foto’s en geheimen over alle bekenden die dan aanwezig zijn.. Wie heeft als langste een relatie? Wie draagt altijd witte sokken? En wie zie je ‘weggeblurd’ op die rare foto? Een ware aanrader, waarbij spanning en gezelligheid centraal staat!

Meer informatie? Als je durft..
escape-room-aan-tafel-%2f-dinerspel

Dineren. Maar dan anders! Voor of na het diner worden jullie opgesloten in een restaurant naar keuze. (Eventueel kan het ook tussen de gerechten door gespeeld worden). Een wirwar van puzzels, muziek, opdrachten, raadsels, ingenieuze games en teambuilding. In dezelfde ruimte nemen alle teams het tegen elkaar op. Wie ontsnapt het snelst? Een escape room met een leuk competitie-element!

Meer informatie? Als je durft..
escape-the-city

In een stad naar keuze worden jullie ontvangen. Met een bakje leut. Maar dan blijkt er ineens iets niet pluis te zijn. De stad staat op ontploffen. Een geluk; jullie kunnen hier iets aan doen. Ontdek de highlights, werk samen en wees andere teams te slim af en ontmantel de bom als eerste! Makkelijk, medium, moeilijk; heb jij al eens een ware puzzel van einstein (waarop hij patent heeft) opgelost??

Meer informatie? Als je durft..