Da’s leuk, verantwoordelijk zijn voor het kinderfeest! Tijd om de kinderen eens goed te verrassen. Niet met een standaard activiteit. En zelfs niet met een standaard escape room. Kies voor een escape room box op maat, of laat de kinderen gijzelen door onze gemaskerde maffiabaas! Alles is erg leuk, niet te eng, maar wel spannend. Vraag gerust om recensies van andere ouders of kinderen! Succes met kiezen. Wij maken het kinderfeest graag tot een succes!

 

 

escape room op locatie

Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia op kantoor, in je kantine of een andere ruimte. Terwijl iedereen zit te wachten op de begeleider van jullie saaie workshop komt er ineens iemand met een bivakmuts binnengelopen. De telefoons moeten worden ingeleverd, de ruimte staat vol met rook en de recherche breekt in op de speaker. Jullie moeten binnen 1 uur, 1 miljoen aan cash vinden, anders…

Meer informatie? Als je durft..
escape room kinderen kinderfeest

Een unieke escape room, waarbij alle kinderen betrokken zijn! Is het een kinderfeest? Dan zal je de jarige job centraal staan. Is het voor iets anders? Dan kan het zo maar eens zijn dat er ineens een foto van jou te voorschijn komt, of dat er een vraag over je beste vriend in een kist zit. Leuke puzzels, afgewisseld met vragen, foto’s en weetjes over vriendjes en vriendinnetjes!

Meer informatie? Als je durft..
escape-the-city

In een stad naar keuze worden jullie ontvangen. In een cafe en drankje naar keuze. Maar dan blijkt er ineens iets niet pluis te zijn. De stad staat op ontploffen. Een geluk; jullie kunnen hier iets aan doen. Ontdek de stad, werk samen en wees andere teams te slim af en ontmantel de bom als eerste! Met erg leuke puzzels voor kinderen, niet te makkelijk en niet te moeilijk!

Meer informatie? Als je durft..