• Crime Scene Investigation Escape Room Pop up mobiele Escape room

Crime Scene Investigation Escape Room

 

De grootste Escape Room die buiten te spelen is!

Op een groot grasveld (of andere locatie) komt de groep bijeen. Iedereen wordt toegesproken door een zeer bezorgd persoon. In wit pak.
Wat is er gebeurd? Wie is de dader? Wie is er vermoord? Waarom??

Iedereen wordt opgedeeld in teams. In outfit.
De doeken gaan opzij. En iedereen gaat naar binnen. Wat men hier aantreft is buiten proporties. Een ware crime scene. Met gele linten, foto’s, nummers op de grond, laptops, blacklights, en meer. Veel meer!

Een escape room die gespeeld kan worden in een open ruimte. Wij bouwen het op als een ware crimescene die bij iedereen een ‘Wauw’ gevoel oproept! Veel noodtenten, afzetlint en alles wat daar bijhoort. Eenmaal in de noodtent is er erg veel te doen. In een logische volgorde. Van technische snufjes (koffers die openschieten wanneer men schudt een revolver of bijvoorbeeld een tafel waar een sleutel uit valt als men 8 keer klopt op laptop..) tot puzzels gebaseerd op materialen die op iedere crimescene aanwezig zijn (bloed, wapens, dubbele bodems, etc, etc). Je speelt tegen een klok, terwijl de muziek je opzweept. Waarom hoor je trouwens de hele tijd van die irritante piepjes door de muziek heen, heeft de dader een morse code achtergelaten misschien…?

Wij durven te garanderen dat deze machtige escape room niemand teleurstelt!
Ideaal voor grote groepen. Ook voor hele middagen/dagen/week te boeken. Inclusief acteur(s).

Hopelijk mogen wij dit ook voor jullie organiseren!

Meer informatie – Offerte opvragen