• escape room vrijgezellenfeest

Vrijgezellenbox!

 

1 team. 1 box. 1 taak. 1 timer.
1 ‘vrijgezel’. Met een andere taak. Maar wel dezelfde timer:)

Op zoek naar de laatste code in de box kom je van alles tegen. De box combineert namelijk de leukste elementen van een ‘echte’ escape room en zorgt ervoor dat de ervaring nog leuker is dan een normale escape room! De box richt zich alleen maar op puzzles. Niet op dingen zoeken.. Het enige wat je zoekt is de code. De code die je op weg helpt naar de volgende game. De games zijn extreem verschillend van elkaar. Je duikt in mysterieuze codes, ontwikkeld door nobelprijs winnaars. Je krijgt te maken met muziek. En wiskunde. En… taal. En……. Veel meer! De box mixt spanning met fun en hilariteit.

Opdrachten voor de ‘vrijgezel’
Nu komt het leukste gedeelte. Samen met de hele groep duik je de box in. Maar je speelt niet allemaal tegelijk. De ene helft gaat namelijk met de ‘vrijgezel’ mee de stad in. Terwijl de andere helft binnen die tijd weer een box geopend moet hebben, voordat.. de ‘vrijgezel’ terugkomt! Naast dat iedere box weer leidt naar een andere box, bevindt zich in iedere box een hilarische, doldwaze en nogal foute opdracht. En deze opdracht.. Is natuurlijk maar voor 1 iemand bedoeld. De opdracht wordt voorgelezen en vervolgens gaan jullie de stad in, de opdracht voltooien! Jullie filmen en fotograferen, en de de ‘vrijgezel’ voert uit;)

Dus: hoeveel codes kan de groep ontcijferen? Het aantal ontcijferingen betekent ook direct het aantal opdrachten wat die middag uitgevoerd gaat worden! Een perfecte mix tussen spanning, gezelligheid en het voor … zetten van de hoofdpersoon van deze dag!

Winnaars
De company box bevat veel verschillende elementen. En kan op iedere locatie gespeeld worden. Bij de vrijgezel thuis, buiten, in een cafe of in een restaurant bijvoorbeeld.

Bel of mail ons gerust als je vragen hebt of gewoon meer wilt weten. Wij helpen jullie graag!

Deze keer probeer je niet te ontsnappen uit een kamer.. Maar duik je dieper en dieper de box in.. Ontsnap jij nog uit je eigen gedachte? Gegarandeerd een superactiviteit: Leuk om de vrijgezel te grazen te nemen en de rest van de groep ook voor een uitdaging te zetten!

Meer informatie – Offerte opvragen