Beach Escape

zon, zee, strand en een escape room
Meer infoOfferte aanvragen

Beach Escape  

Zon, zee strand en…. Escape! Bij ons kun je ook genieten van een escape room tijdens een dagje strand. Een bedrijfsuitje naar Scheveningen? Of een teambuildingactiviteit aan een ander strand? Het is allemaal mogelijk, zoals alles mogelijk is bij ons. ? Een relaxed dagje strand zit er tijdens onze Beach Escape niet in… een voldaan drankje na afloop natuurlijk wel. Tijdens de Beach Escape ontsnap je door de Escape puzzels, raadsels en cryptogrammen te ontrafelen uit onze schatkist. Eenmaal bij onze schatkist aangekomen, is deze niet zomaar te openen. Gevuld met zeer uitdagende games, eeuwenoude morsecodes, flessenposten, een oud communicatiesysteem en nog veel meer, zorgt deze schatkist voor een uitdagende activiteit. Samenwerken is een must om de buit te kunnen delen.

Meer informatie over Beach Escape >>

Escape Scheveningen – Escape Room op het strand

Voorafgaand aan onze activiteit hebben we al een aantal keer contact gehad, zodat we op de hoogte zijn van jullie wensen en eisen. De Beach Escape is te spelen op alle stranden in Nederland. Onze spelbegeleiders zullen ruim op tijd aanwezig zijn, zodat we alles tot in de puntjes toe kunnen voorbereiden. Bij slecht weer vindt de activiteit binnen plaats, in een strandtent naar keuze. Jullie kunnen er ook voor kiezen om voorafgaand en/of aansluitend een drankje te doen in een van de strandtenten. Deze Escape room heeft de mogelijkheid tot gepersonaliseerde vragen.

Escape the Beach – Beach Escape

Welk team heeft de schatkist als eerste gevonden en geopend? Lekker uitwaaien op het strand met een educatief tintje? Let op! Stille wateren hebben diepe gronden. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Ontwikkeld door organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Mogelijkheid tot gepersonaliseerde games

Een teambuildinggame met opdrachten over jouw bedrijf? Het is mogelijk bij ons. 

Moeilijkheidsgraad naar keuze

Wij hebben games geschikt voor ieder niveau

Onder begeleiding van onze eigen piraten

Onze piraten komen naar het strand om jullie te voorzien van enthousiaste en kwaliteitsvolle begeleiding tijdens het vinden van onze schatkist. 

Promo video – Beach Escape 
Impressie – Beach Escape 
Reviews Beach Escape

Dit bedrijfsuitje was genieten! Goede combinatie van teambuilding en een heerlijk dagje strand. De prijsuitreikig vond plaats in een gezellige strandtent.

Vitens

Met zand tussen onze tenen werken aan onze gezamenlijke skills. Het was een ware strijd, de jury was oplettend en het beste team ging met de beker naar huis. 

Action

Volledig ontzorgd tijdens ons teamweekend. De Beach Escape inclusief welkomstdrankje was erg professioneel, maar enthousiast geregeld! 

Bolletje

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =