Belbin box

Ontdek je eigen en elkaars kwaliteiten
Meer infoOfferte aanvragen

Belbin teamrollen test – Belbin Box 

De Belbinrollen in een uniek en nieuw jasje! Willen jullie (nog) beter leren samenwerken door middel van het ontdekken van elkaars sterke en zwakke punten? Zoek dan niet verder! Volgens de theorie van de Belbin Rollen, zijn er verschillende persoonlijkheden met verschillende kwaliteiten.  En daar maken wij met deze escape room maar al te graag gebruik van. Meer informatie over de Belbin Box

Meer informatie over de Belbin Box  >>

Teamrollentest – De 9 teamrollen van Belbin

Waarschijnlijk zijn jullie al bekend met de Belbinrollen, zo niet, dan leggen onze spelbegeleiders dat aan het begin van de game haarfijn uit!

Stap in de wereld van de Belbinrollen, ben jij een plant, of toch een monitor? Welke verschillende rollen bevat jouw team en hoe kunnen jullie het beste samenwerken? Ontdek de competenties hier op een interactieve manier. Hoe acteert jouw team in een omgeving vol uitdagingen en games? In 9 rondes leren jullie elkaars sterke en zwakke punten kennen en natuurlijk hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Onze spelbegeleiders hebben ervaring in het begeleiden van jullie activiteit, zodat alles op rolletjes (in jullie rollen.. haha) verloopt.

Escape Room voor teams

Onze spelbegeleiders zullen ruim op tijd aanwezig zijn op de door jullie gekozen locatie met de benodigde attributen. Van te voren zullen we het programma uitgebreid doornemen, zodat we jullie tegemoet kunnen komen in al jullie wensen en behoeften.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Geschikt voor iedere locatie

Wij komen met de Belbin Box op iedere gewenste locatie, zelfs bij jou op kantoor. Natuurlijk kunnen we ook samen een geschikte externe locatie zoeken.

Ook te combineren met een diner of lunch

Wil je de Belbin Box combineren met een lunch, borrel of diner? Geen probleem, wij installeren onze games ook in ieder restaurant of bar. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via 0413 302 773.

Geschikt voor grote groepen

Doordat we beschikken over meerdere boxen kunnen we gemakkelijk meerdere bommen tegelijk of na elkaar installeren. Hierdoor is deze Escape Room zeer geschikt voor grote groepen, daarnaast kan hij ingezet worden als battle Escape Room. Speel bijvoorbeeld in teams van 6 personen tegen elkaar. 

Promo video – Belbin Box 
Impressie – Belbin Box 
Reviews over de Belbin Box!

Het voorafgaand contact was zeer goed, de rollen kwamen goed naar voren in het spel. Door de activiteit echt inzicht gekregen in de verschillende rollen en kwaliteiten in ons team! 

CSU

Dit is een nuttige teambuilding. Sinds de activiteit is iedereen zich bewuster van zijn/haar kwaliteiten en valkuilen, maar ook van die van anderen. Dit zorgt voor een betere samenwerking en openheid van zaken. 

Eindhovens Dagblad

Ons team was zeer enthousiast over het spel en de begeleiding. Zeer professioneel maar wel ‘met en knipoog’. Volledig ontzorgd op het gebied van het jaarlijkse teamuitje. 

Audi

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =