High Tech Communication Box

Battle escape Room - Speel tegen elkaar!
Meer infoOfferte aanvragen

High Tech Communication Box

Kunnen jullie presteren onder tijdsdruk en beschikken jullie over stalen zenuwen? Kies dan voor de “High Tech Communication Box”! In teams van ongeveer 6 personen gaan jullie proberen een High Tech bom te ontmantelen. In een bloedstollende strijd tegen de tijd en een ruimte vol rook is de spanning wie de bom weet te ontmantelen compleet. Om de bom te ontmantelen moet men meerdere uitdagende games oplossen, zoals blacklight, morsecode en zelfs een VR game. De diverse spellen zijn alleen op te lossen met een goede communicatie, samenwerking en rolverdeling, knip je binnen 60 spannende minuten het juiste draadje door dan heb je de bom ontmanteld! De High Tech Communication Box is uniek in Nederland en ideaal voor een bedrijfsuitje.

Meer informatie over de High Tech Communication Box >>

Communicatie staat centraal – Teambuildinguitje

Voorafgaand aan het uitje hebben we verschillende keren contact, zodat we goed weten wat voor groep jullie zijn en we het uitje perfect kunnen voorbereiden. Op de dag zelf is onze Psychopatische bommenlegger (uitjesbegeleider) ruim op tijd aanwezig om de High Tech Bommen te installeren. Zodra jullie de ruimte betreden staat alles klaar en is de gehele sfeer (rook, spannende muziek, etc.) compleet om er een geslaagd uitje van te maken. Na een spannend intro krijgt ieder team zijn eigen High Tech Bom en beginnen de 60 minuten om de bom te ontmantelen af te tikken. 

High Tech Bom – Escape games en puzzels

Voor het ontmantelen van de High Tech Bom moeten jullie diverse uitdagende puzzels oplossen. Hierbij zul je elkaar beter leren kennen in stresssituaties en beter leren samenwerken. Als je de bom wilt ontmantelen tenminste. Het team dat het best communiceert en de zenuwen het best in bedwang kan houden zal het snelst de puzzels oplossen en zo als eerst de bom weten te ontmantelen. Doordat samenwerken en communiceren centraals taat tijdens deze uitdagende en spannende Escape Game wordt de High Tech Communication Box geregeld ingezet door verschillende communicatiecoaches en teambuildingactiviteiten.

Nederlands Kampioenschap Escape Rooms

Afgelopen jaar is de High Tech Communication Box gebruikt voor de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms en de finale van het Belgisch Kampioenschap Escape Rooms. Tijdens deze ronde/finale werden de deelnemende teams getest op hun communicatie skills, samenwerking en stressbestendigheid.

Organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

De box kan overal geplaatst worden!

We kunnen de High Tech Communication Box overal plaatsen. Dus zowel op een kantoor, congrescentrum, eventlocatie als in een kantine. Van iedere locatie maken wij door middel van rook, licht en geluid een totale Escape Room ervaring!

Ook te combineren met een diner of lunch

Wil je de High Tech Communication Box combineren met een lunch, borrel of diner? Geen probleem, wij installeren onze bommen ook in ieder restaurant of bar. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via 0413 302 773

Geschikt voor grote groepen

Doordat we beschikken over meerdere bommen kunnen we gemakkelijk meerdere bommen tegelijk of na elkaar installeren. Hierdoor is deze Escape Room zeer geschikt voor grote groepen, daarnaast kan hij ingezet worden als battle Escape Room. Speel in teams van 6 personen tegen elkaar, het team dat binnen 60 minuten als eerst de bom weet te ontmantelen wint!

Promo video – High Tech Communication Box 
Impressie – High Tech Communication Box 
Reviews High Tech Communication Box!

Wat een battle tijdens ons bedrijfsuitje dit jaar, we streden in veertien teams tegen elkaar en iedereen deed enthousiast mee! De High Tech Communication Boxen zaten goed in elkaar en met de intro en muziek was het één grote beleving, dankjewel Escape Room Events!

Eindhovens Dagblad

De High Tech Communication Box was echt een leuke escape room. We speelde in teams tegen elkaar er echt een battle ontstond tussen de teams. Je moest daardoor echt goed samenwerken om te winnen, een aanrader! 

Brabantia

Ons uitje dit jaar was top geregeld en de activiteit was enorm spannend, de battle escape room was een echte  teambuildingactiviteit. Bedankt Escape Room Events voor deze top middag Escapen!

Douwe Egberts

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =