Escape Box

think out of the box to escape the box
Meer infoOfferte aanvragen

Escape Box – Get out of the box

De Escape Box is hét nieuwste concept van Escape Room Events, in teams van 4 tot 10 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Ieder team krijgt een grote box, vol kleinere kistjes, ingenieuze puzzels, uitdagende raadsels en unieke escape games. De escape box en kistjes zitten op slot en moeten aan de hand van de puzzels, raadsels en games geopend worden. De puzzels zijn zeer divers, maar hebben één ding gemeen, denk out of the box to get out of the box! Met iedere puzzel open je een nieuw kistje met daarin een nieuwe puzzel. Het team dat als eerst de box en alle kistjes weet te openen wint! Test jullie stressbestendig en samenwerking en speel de escape box! 

Meer informatie over de Escape Box  >>

Out of the Box spel – Teambuildinguitje

Vooraf hebben we verschillende keren contact om het uitje perfect voor te bereiden. Onze begeleiders zijn op de dag van het uitje ruim op tijd aanwezig om alle escape boxen klaar te zetten. Zodra jullie groep er klaar voor is wordt het spel uitgebreid uitgelegd, vervolgens krijgt ieder team een escape box en wordt de tijd gestart. Het spel begint direct met een puzzel, want jullie moeten eerst de escape box zien open te krijgen… Daarvoor moet meteen out of the box gedacht worden. Eenmaal in de box moeten allerlei ingewikkelde puzzels en codes ontrafeld worden. De puzzels zijn zeer divers, waardoor je van de ene in de andere verbazing zult vallen. Het team dat als eerst alle kistjes weet te openen, of na 1 à 2 uur de meeste kistjes heeft weten te openen wint!

Escape the Box – Company Box

Je kunt de escape box alleen winnen door goed te communiceren en samen te werken, dit maakt de escape box zeer geschikt als bedrijfsuitje. Daarnaast hebben we tot wel 60 escape boxen, waardoor het spel met tot wel 2.000 personen tegelijk gespeeld kan worden. Het competitie-element zorgt voor een echte strijd tussen de teams, want ieder team wil natuurlijk winnen!

Escape Box – Lunch, diner of borrel

De escape box combineren met een lunch, diner of borrel? Geen probleem, ook dat kunnen wij voor jullie regelen! Wij werken met veel verschillende cateraars en horecagelegenheden samen waardoor we je altijd een leuk voorstel kunnen doen.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwikkeld door organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Mogelijkheid tot het spelen met wel 200 boxen tegelijk

Maak van de Escape Room op Locatie een echte strijd door iedereen in dezelfde Escape Room te laten duiken. We bouwen gemakkelijk meerdere Escape Rooms naast of na elkaar op waardoor je gemakkelijk in grote groepen kunt spelen. 

Op iedere gewenste locatie - wij komen naar jullie toe

Zodat jullie zelf een geschikte ruimte kunnen kiezen, wij geven uiteraard graag advies. 

Voor iedere groep op maat te maken

De game is beschikbaar met een persoonlijke tint, zodat het echt jullie moment wordt.  

Promo video – Escape Box
Impressie – Escape Box 
Reviews over de Escape Box!

Bedankt Escape Room Events, ons bedrijfsuitje voor 120 collega’s was geweldig! Jullie advies over welke spel het best bij ons groep paste was top!

Rituals

Een hele gezellig middag gehad met onze collega’s! Het spel was zeer divers, zeer orginele puzzels die iedereen, met een beetje ‘out of the box’-denken kon oplossen, ik raad Escape Room Events zeker aan!

Esson

Wat een geweldig spel en zeer geschikt als je op zoek bent naar een teambuildinguitje, iedereen ging fanatiek aan de slag met de box/kistjes. Naderhand alleen maar positieve reacties gehad over het uitje.

ANWB

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer
NK Escape Rooms

NK Escape Rooms

Het NK Escape Rooms is het grootste escape room avontuur van Nederland! Voor ervaren en minder ervaren escape room spelers. Op zoek naar een bedrijfsuitje of groepsuitje? Twijfel geen moment en meld jouw team aan!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =