Escape Box

think out of the box to escape the box
Meer infoOfferte aanvragen

Escape Box – Get out of the box

De Escape Box is een nieuw concept van Escape Room Events en uitermate geschikt als teambuildinggame. Het spel wordt gespeeld in teams van 4 tot 10 personen. Zij krijgen ieder hun eigen box, vol met uitdagende puzzels, ingenieuze games en interactieve opdrachten. Deze box moet zo snel mogelijk geopend worden, hetzelfde idee als bij een escape room; zo snel mogelijk de ruimte verlaten. Om de box te kunnen openen moet er out of the box gedacht worden, de teams moeten samenwerken en stressbestendig zijn.

Meer informatie over de Escape Box  >>

Out of the Box spel – Teambuildinguitje

Wij regelen het perfecte uitje, op locatie. Vooraf hebben we verschillende keren contact, zodat al jullie wensen duidelijk zijn en wij alles tot in de puntjes toe voor kunnen bereiden. Onze begeleiding komt op de dag van de activiteit naar jullie toe, met het benodigde aantal boxen. De teams nemen plaats en de game kan beginnen. Er wordt verschillende achtergrondmuziek gedraaid en de spelers worden omringd door rook, hebben deze dingen een reden? De aanwijzingen kunnen overal verstopt zijn. Er moeten allerlei ingewikkelde codes worden ontrafeld om de box te kunnen openen, sommige raadsels stammen zelfs uit de Tweede Wereldoorlog. Beroemdheden ontworpen in de vorige eeuw al wiskunde spellen, deze laten wij, afgewisseld met hippe hedendaagse spellen, ook niet ontbreken tijdens deze te gekke game.

Escape the Box – Company Box

Welk team werkt het beste samen? Grote kans dat zij als eerste de enigmacode ontcijferen en out of the box komen! Na elke oplossing volgt weer een volgende game. De ideale game om elkaars plus- en minpunten te leren kennen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Ontwikkeld door organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Mogelijkheid tot het spelen met wel 200 boxen tegelijk

Maak van de Escape Room op Locatie een echte strijd door iedereen in dezelfde Escape Room te laten duiken. We bouwen gemakkelijk meerdere Escape Rooms naast of na elkaar op waardoor je gemakkelijk in grote groepen kunt spelen. 

Op iedere gewenste locatie - wij komen naar jullie toe

Zodat jullie zelf een geschikte ruimte kunnen kiezen, wij geven uiteraard graag advies. 

Voor iedere groep op maat te maken

De game is beschikbaar met een persoonlijke tint, zodat het echt jullie moment wordt.  

Promo video – Escape Box

Impressie – Escape Box 

Reviews over de Escape Box!

Contact met jullie was zeer goed, naast het verzorgen van de activiteit hebben jullie ook zeer goed geholpen bij het zoeken naar een geschikte horecagelegenheid waar we na de activiteit konden eten!

VRT

Wat een uniek en uitdagend spel! We hebben afgelopen donderdag in meerdere teams de High-Tech Communication Box gespeeld, door de aflopende timer barste er een ware strijd los tussen de teams, geweldig!

Achmea

De High-Tech Communication Box geboekt in Amsterdam. De box is een ideale combinatie tussen teambuilding en communicatie, alles was goed voorbereidt en het personeel was enthousiast en ruim op tijd aanwezig!

Nike

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!

Maffia Gijzeling

Maffia Gijzeling

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer
NK Escape Rooms

NK Escape Rooms

Het NK Escape Rooms is het grootste escape room avontuur van Nederland! Voor ervaren en minder ervaren escape room spelers. Op zoek naar een bedrijfsuitje of groepsuitje? Twijfel geen moment en meld jouw team aan!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact 


Stuur mij een offerte toe
Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de ster.