Cool. Jij mag het bedrijfsuitje regelen waarschijnlijk! Tijd om iedereen eens goed te verrassen. Niet met een standaard activiteit. En zelfs niet met een standaard escape room. Kies uit een van de volgende mogelijkheden en zorg dat er tijdens de borrel nog steeds over escape room activiteit gepraat wordt. Alle escape rooms zijn geschikt voor grote groepen!

 

Virtual Reality Escape Room

Gloednieuw. Awesome. En zeker nooit gespeeld door je collega’s of vrienden:)

Een combinatie van Escape Room en Virtual Reality. In teams van ongeveer 4 personen nemen jullie het tegen elkaar op.
Dit spel is ‘de bom’ en bevat er letterlijk ook meer dan voldoende!

Meer informatie? Als je durft..
escape room op locatie

Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia op kantoor, in je kantine of een andere ruimte. Terwijl iedereen zit te wachten op de begeleider van jullie saaie workshop komt er ineens iemand met een bivakmuts binnengelopen. De telefoons moeten worden ingeleverd, de ruimte staat vol met rook en de recherche breekt in op de speaker. Jullie moeten binnen 1 uur, 1 miljoen aan cash vinden, anders…

Meer informatie? Als je durft..
Escape Room_ Out of the box

Een unieke escape room waarbij out of the box denken naar een next level wordt getild! Communiceer, werk samen, denk logisch na en verdeel de taken goed. Een combinatie van ingenieuze puzzels met muziek, rekenen, taal, en veel meer.. Kan ook op maat worden gemaakt.

Meer informatie? Als je durft..
escape-the-city

In een stad naar keuze worden jullie ontvangen. Met een bakje leut. Maar dan blijkt er ineens iets niet pluis te zijn. De stad staat op ontploffen. Een geluk; jullie kunnen hier iets aan doen. Ontdek de highlights, werk samen en wees andere teams te slim af en ontmantel de bom als eerste! Makkelijk, medium, moeilijk; heb jij al eens een ware puzzel van einstein (waarop hij patent heeft) opgelost??

Meer informatie? Als je durft..
escape-room-aan-tafel-%2f-dinerspel

Dineren. Maar dan anders! Voor of na het diner worden jullie opgesloten in een restaurant naar keuze. (Eventueel kan het ook tussen de gerechten door gespeeld worden) Een wirwar van puzzels, muziek, opdrachten, raadsel, ingenieuze games en teambuilding. In dezelfde ruimte nemen alle teams het tegen elkaar op. Wie ontsnapt het snelst? Een escape room met een leuk competitie-element!

Meer informatie? Als je durft..
Mobiele Escape Room

De buitenkant: een doodnormale zeecontainer. De binnenkant: een heuse escape room! Waan je in een maffiaonderkomen. Waar Don Corleone net gevlucht is en jullie plotsklaps worden gegijzeld. Inclusief acteur. Deze wacht jullie buiten op. Breng hem een miljoen euro aan cash.. Of blijf voor eeuwig in de zeecontainer.. Ideaal voor kleine groepjes. Alleen te boeken voor een complete dag of meerdere dagen. Ook ideaal als eyecatcher op een evenement!

Meer informatie? Als je durft..
Crime Scene Investigation Escape Room Pop up mobiele Escape room

Wil jij bij mooi weer een escape room spelen maar baal je ervan dat dit altijd binnen moet? Wees niet getreurd. Boek de crime scene investigation escape room en ga de strijd aan waar jij maar wilt. Let op: per CSI Escape hebben wij minimaal 4×4 meter ruimte nodig. Overigens kan deze ook binnen geplaatst worden; durf jij het aan!?

Meer informatie? Als je durft..

Bam. Daar sta je dan. Met een kopje koffie aan een tafeltje in een grote zaal. Op het podium verschijnen mannen in bivakmuts. De deuren gaan op slot. Een grote kist staat ineens naast je. En je hebt slechts een uur om het mysterie op te lossen.. Gaat jullie team dit lukken? Oh ja, lukt dit? Dan zul je samen met 2 andere teams live een opgebouwde escape room moeten oplossen op het podium. Een echte, unieke beleving van A tot Z!

Meer informatie? Als je durft..
Escape Room_ bomkoffer

Bam. Daar sta je dan. Met een kopje koffie bij de koffieautomaat. Blijkt er ineens een bom op kantoor te liggen! En niet een, maar meerdere..
Waar begin je? Wat doet die plattegrond van het bedrijf in de bedrijfskantine? Nou; die is achtergelaten en via deze kaart kunnen jullie per team uitsluiten waar de bomkoffer NIET ligt. Uiteindelijk blijft er 1 plek over. Daar ligt de bomkoffer, en de tijd tikt.. Red jij het kantoor van een catastrofe??

Meer informatie? Als je durft..
Beach Escape Room (bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest) (1)

Escape Room op het strand, kan dat?
Dat kan zeer zeker! Vooral als je ooit een schatkist hebt willen vinden op het strand:) Helaas zit deze niet vol met goud, maar met een timer en escape games. Onder het genot van de zon, de zee en het strand wordt er op een relaxte manier gewerkt aan allerlei verschillende games. Wees gerust, bij slecht weer zoeken we gewoon een strandtentje op! Wie daag jij uit..!?

Meer informatie? Als je durft..
Mobiele Escape room the caravan

De kleinste escape room op wielen!

Beleef het ultieme vakantie gevoel en los het bekende camping probleem op..
Je moet namelijk nodig naar het toilet, maar je wc rol is zoek..
Gemaakt voor 2 personen en duurt maximaal 15 minuten.
Waarschijnlijk de gezelligste, grappigste en meest knusse escape room ter wereld:)

Meer informatie? Als je durft..