development

De meest effectieve en unieke manier voor het overdragen van jouw boodschap
Meer infoOfferte aanvragen

Escape Room Development  

Op zoek naar een creatieve en unieke manier om jouw boodschap over te brengen? Laat een escape room ontwikkelen en designen volledig op maat van jouw organisatie. Met ons complete team ademen we escape rooms. We geloven in de kracht van gamification en serious games en denken met een escape room op maat een unieke beleving mee te kunnen geven met jouw boodschap. Het doel van de escape room, en hoe we dit gaan bereiken, bepalen we samen. Samen met u ontwikkelen wij een escape room, volledig op maat, volledig naar uw wensen.

Meer informatie over Escape Room Development >>

Escape Room op maat met jouw doel

In het verleden hebben wij escape rooms ontwikkeld voor verschillende doeleinden; het aanleren en/of controleren van speciale vaardigheden, een te gekke promotiestunt of dé teambuildinggame met een persoonlijke tint? Zowel promotionele als educatieve escape rooms zijn dus geen probleem voor ons. Benieuwd hoe we jouw doelen kunnen vertalen naar een escape room op maat? Laten we een keer koffie drinken, dan nemen we alle mogelijkheden met je door!

Van Escape Room Events naar Gamificationers

Een deel van ons team is nagenoeg fulltime bezig met het personaliseren van escape rooms. Dit resulteerde afgelopen jaar in een geheel nieuwe bedrijfstak: Gamificationers. Onder de naam Gamificationers hebben we met diverse gamedevelopers de handen in één geslagen om de kwaliteit en het succes van onze games te vergroten. Ook ontwikkelen we naast escape rooms nu VR en AR games, App-games, Hack-games en nog veel meer. Neem gerust een kijkje op onze website (www.gamificationers.nl) om meer inspiratie op te doen.

Organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Stem de game af op jullie doelstellingen

We ontwikkelen games volledig in samenspraak met jou. Bij de ontwikkeling staan jouw doelstellingen centraal en is het behalen van jouw doel het uitgangspunt.

Ultieme fun & learning experience

Van ultieme fun tot learning experience we verwerken jouw doel volledig in onze games. 

Experts in gamification

Door onze handen in één te slaan met diverse gamedevelopers (Gamificationers) is onze expertise in gamification en serious games compleet. Meer weten over onze samenwerking? Bekijk onze website (www.gamificationers.nl).

Voor ieder bedrijf

Op maat

Volledig op maat gemaakt

Promo video – Escape Room Development
Impressie – Escape Room Development

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =