Escape dinner

Combineer een etentje met een Escape Room
Meer infoOfferte aanvragen

Escape Dinner 

Gezellig, spannend en lekker; een escape room gecombineerd met een diner. Wij hebben het samengevoegd tot een nieuwe game. Raadsels, kluizen, kisten, codes, alles komt voorbij tijdens dit spel aan tafel. Je gaat de strijd aan tegen de klok én tegen de andere teams. Ondertussen kunnen jullie ook nog genieten van een heerlijk diner. Alleen door een goede samenwerking kunnen jullie ontsnappen uit deze escape room aan tafel. De games hebben wij speciaal voor jullie uit de escape rooms gehaald, zodat jullie deze kunnen ontcijferen aan tafel terwijl jullie van een heerlijk diner genieten.

Meer informatie over het Escape Dinner >>

Escape Room aan tafel

Voorafgaand aan de activiteit zullen wij uitgebreid contact met jullie opnemen, zodat de gehele game aan al jullie wensen en behoeften voldoet. Jullie bepalen zelf de locatie, echter geven wij graag advies! Op locatie worden jullie opgewacht door onze spelbegeleider(s). Jullie gaan een heerlijk spannende avond tegenmoet. Wij proberen het spel en het eten zoveel mogelijk gescheiden te houden (mogelijkheid tot spelen tussen de gangen door, of voor of na het diner) zodat jullie van beiden optimaal kunnen genieten. De teams worden ingedeeld per tafel en de strijd kan écht los gaan!

Escape Diner – mogelijk in ieder restaurant

Los de meest uiteenlopende raadsels, codes en puzzels op. Na iedere oplossing volgt er weer een volgende kluis, we laten jullie hersens kraken en jullie kaken kauwen. Voor blijven op de andere teams door middel van samenwerking is belangrijk! Tijdens het spel kunnen ook hints verdiend worden om jullie op de goede weg te helpen voor het geval jullie vastlopen. Wie ontsnapt er als eerste van tafel en is het winnende team? De trofee staat te wachten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Ontwikkeld door organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Van a tot z geregeld

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes toe geregeld is, van spel tot lunch, diner of borrel.

Op iedere gewenste locatie - wij komen naar jullie toe

Wij werken samen met horecagelegenheden door heel Nederland en België zodat we een geschikte locatie kunnen vinden. 

Geschikt voor ieder gezelschap

Het spel kan per tafel gespeeld worden zodat er een echte strijd ontstaat, daarnaast zijn onze games op elk niveau te spelen.

Promo video – Escape dinner
Impressie – Escape Dinner 
Reviews over Escape Dinner

Een spannend diner! Heerlijk gegeten, restaurant sloot volledig aan bij onze wensen. Het spel prima kunen uitvoeren in een afgesloten ruimte. 

BOSCH

Unieke combinatie van dineren en een teambuildinggame! Het wachten tussen de gangen door ging nog nooit zo snel.

Heijmans

Prima geadviseerd over een restaurant in Eindhoven. Ons team was erg te spreken over het spel en het diner. Het personeel straalde sfeer en proffessionaliteit uit. 

Brabantia

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =