Dat is even kicken: jij bent verantwoordelijk voor het regelen van een leuke dag. Dat brengt natuurlijk altijd een beetje druk met zich mee. Laten we dat eens omdraaien. En leg de druk neer bij je familie of vrienden. Verras ze eens goed. Niet met een standaard activiteit. En zelfs niet met een standaard escape room. Nee, kies voor een escape room op locatie, aan tafel, een escape room box op maat of duik een onbekende stad in met z’n allen om de bom te ontmantelen en de stad te leren kennen! Succes met jullie keuze. Mocht je hulp nodig hebben, mail of bel ons gerust.

 

 

escape room op locatie

Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia op kantoor, in je kantine of een andere ruimte. Terwijl iedereen zit te wachten op de begeleider van jullie saaie workshop, komt er ineens iemand met een bivakmuts binnengelopen. De telefoons moeten worden ingeleverd, de ruimte staat vol met rook en de recherche breekt in op de speaker. Jullie moeten binnen 1 uur, 1 miljoen aan cash vinden, anders…

Meer informatie? Als je durft..
Escape Room Familie Vrienden

Een unieke escape room, waarbij de complete familie of vriendengroep betrokken is! Een escape room in een kist. Unieke games, goed verhaal, en met vragen, foto’s en geheimen over alle bekenden die dan aanwezig zijn.. Wie heeft als langste een relatie? Wie draagt altijd witte sokken? En wie zie je ‘weggeblurd’ op die rare foto? Een ware aanrader, waarbij spanning en gezelligheid centraal staat!

Meer informatie? Als je durft..
escape-room-aan-tafel-%2f-dinerspel

Dineren. Maar dan anders! Voor of na het diner worden jullie opgesloten in een restaurant naar keuze. (Eventueel kan het ook tussen de gerechten door gespeeld worden). Een wirwar van puzzels, muziek, opdrachten, raadsels, ingenieuze games en teambuilding. In dezelfde ruimte nemen alle teams het tegen elkaar op. Wie ontsnapt het snelst? Een escape room met een leuk competitie-element!

Meer informatie? Als je durft..
escape-the-city

In een stad naar keuze worden jullie ontvangen. Met een bakje leut. Maar dan blijkt er ineens iets niet pluis te zijn. De stad staat op ontploffen. Een geluk; jullie kunnen hier iets aan doen. Ontdek de highlights, werk samen en wees andere teams te slim af en ontmantel de bom als eerste! Makkelijk, medium, moeilijk; heb jij al eens een ware puzzel van einstein (waarop hij patent heeft) opgelost??

Meer informatie? Als je durft..
Crime Scene Investigation Escape Room Pop up mobiele Escape room

Wil jij bij mooi weer een escape room spelen maar baal je ervan dat dit altijd binnen moet? Wees niet getreurd. Boek de crime scene investigation escape room en ga de strijd aan waar jij maar wilt. Let op: per CSI Escape hebben wij minimaal 4×4 meter ruimte nodig. Overigens kan deze ook binnen geplaatst worden; durf jij het aan!?

Meer informatie? Als je durft..
Escape Room_ bomkoffer

Bam. Daar sta je dan. Met een kopje koffie bij de familie of vrienden. Blijkt er ineens een bom in de buurt te liggen! En niet een, maar meerdere..
Waar begin je? Wat doet die plattegrond van de locatie daar op tafel? Nou; die is achtergelaten en via deze kaart kunnen jullie per team uitsluiten waar de bomkoffer NIET ligt. Uiteindelijk blijft er 1 plek over. Daar ligt de bomkoffer, en de tijd tikt.. Red jij je vrienden / familie van een catastrofe??

Meer informatie? Als je durft..
Beach Escape Room (bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest) (1)

Escape Room op het strand, kan dat?
Dat kan zeer zeker! Vooral als je ooit een schatkist hebt willen vinden op het strand:) Helaas zit deze niet vol met goud, maar met een timer en escape games. Onder het genot van de zon, de zee en het strand wordt er op een relaxte manier gewerkt aan allerlei verschillende games. Wees gerust, bij slecht weer zoeken we gewoon een strandtentje op! Wie daag jij uit..!?

Meer informatie? Als je durft..
Mobiele Escape room the caravan

De kleinste escape room op wielen!

Beleef het ultieme vakantie gevoel en los het bekende camping probleem op..
Je moet namelijk nodig naar het toilet, maar je wc rol is zoek..
Gemaakt voor 2 personen en duurt maximaal 15 minuten.
Waarschijnlijk de gezelligste, grappigste en meest knusse escape room ter wereld:)

Meer informatie? Als je durft..