Da’s leuk, verantwoordelijk zijn voor het kinderfeest! Tijd om de kinderen eens goed te verrassen. Niet met een standaard activiteit. En zelfs niet met een standaard escape room. Kies voor een escape room box op maat, of laat de kinderen gijzelen door onze gemaskerde maffiabaas! Alles is erg leuk, niet te eng, maar wel spannend. Vraag gerust om recensies van andere ouders of kinderen! Succes met kiezen. Wij maken het kinderfeest graag tot een succes!

 

 

escape room op locatie

Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia op kantoor, in je kantine of een andere ruimte. Terwijl iedereen zit te wachten op de begeleider van jullie saaie workshop komt er ineens iemand met een bivakmuts binnengelopen. De telefoons moeten worden ingeleverd, de ruimte staat vol met rook en de recherche breekt in op de speaker. Jullie moeten binnen 1 uur, 1 miljoen aan cash vinden, anders…

Meer informatie? Als je durft..
escape room kinderen kinderfeest

Een unieke escape room, waarbij alle kinderen betrokken zijn! Is het een kinderfeest? Dan zal je de jarige job centraal staan. Is het voor iets anders? Dan kan het zo maar eens zijn dat er ineens een foto van jou te voorschijn komt, of dat er een vraag over je beste vriend in een kist zit. Leuke puzzels, afgewisseld met vragen, foto’s en weetjes over vriendjes en vriendinnetjes!

Meer informatie? Als je durft..
Crime Scene Investigation Escape Room Pop up mobiele Escape room

Wil jij bij mooi weer een escape room spelen maar baal je ervan dat dit altijd binnen moet? Wees niet getreurd. Boek de crime scene investigation escape room en ga de strijd aan waar jij maar wilt. Let op: per CSI Escape hebben wij minimaal 4×4 meter ruimte nodig. Overigens kan deze ook binnen geplaatst worden; durf jij het aan!?

Meer informatie? Als je durft..
Escape Room_ bomkoffer

Bam. Daar sta je dan met een glas cola, je wilt er net aan nippen en dan… Blijkt er ineens een bom op in de buurt te liggen! En niet een, maar meerdere..
Waar begin je? Wat doet die plattegrond van jullie omgeving daar op tafel? Nou; die is achtergelaten en via deze kaart kunnen jullie per team uitsluiten waar de bomkoffer NIET ligt. Uiteindelijk blijft er 1 plek over. Daar ligt de bomkoffer, en de tijd tikt.. Red jij alle kinderen van een catastrofe??

Meer informatie? Als je durft..
escape-the-city

In een stad naar keuze worden jullie ontvangen. In een cafe en drankje naar keuze. Maar dan blijkt er ineens iets niet pluis te zijn. De stad staat op ontploffen. Een geluk; jullie kunnen hier iets aan doen. Ontdek de stad, werk samen en wees andere teams te slim af en ontmantel de bom als eerste! Met erg leuke puzzels voor kinderen, niet te makkelijk en niet te moeilijk!

Meer informatie? Als je durft..
Beach Escape Room (bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest) (1)

Escape Room op het strand, kan dat?
Dat kan zeer zeker! Vooral als je ooit een schatkist hebt willen vinden op het strand:) Helaas zit deze niet vol met goud, maar met een timer en escape games. Onder het genot van de zon, de zee en het strand wordt er op een relaxte manier gewerkt aan allerlei verschillende games. Wees gerust, bij slecht weer zoeken we gewoon een strandtentje op! Wie daag jij uit..!?

Meer informatie? Als je durft..
Mobiele Escape room the caravan

De kleinste escape room op wielen!

Beleef het ultieme vakantie gevoel en los het bekende camping probleem op..
Je moet namelijk nodig naar het toilet, maar je wc rol is zoek..
Gemaakt voor 2 personen en duurt maximaal 15 minuten.
Waarschijnlijk de gezelligste, grappigste en meest knusse escape room ter wereld:)

Meer informatie? Als je durft..