Escape Room op Locatie

Laat je Real Life gijzelen door acteurs!
Meer infoOfferte aanvragen

Escape Room op Locatie – Italiaanse Maffia

Een Escape Room op locatie voor 8 tot 800 personen? Wij veranderen jouw kantoor, vergaderruimte, woonkamer of eventlocatie volledig om tot een Escape Room. Onze Escape Room, met het thema Italiaanse maffia, bevat een real life gijzeling door een acteur. Jullie gorep wordt overvallen en gegijzeld door een bendelid van de maffia met een bivakmuts op jullie eigen locatie. Hij start de tijd en jullie krijgen 60 minuten de tijd om aan 1.000.000,- euro cash te komen, dan worden jullie vrij gelaten. De Escape Room is een echte teambuildingactiviteit, een goede samenwerking en communicatie is namelijk essenstieel om te kunnen ontsnappen.

Meer informatie over Escape Room op locatie >>

Een Escape Room op jouw Locatie – Teambuildinguitje

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn en hoe we de ruimte(s) kunnen ombouwen tot Escape Room. Onze Escape Room begeleiders/acteurs zijn vervolgens ruim op tijd aanwezig om de ruimte(s) om te bouwen tot Escape Room. Vervolgens betreden jullie de ruimte en start de Escape Room, iedereen zal verbaasd zijn, want niets is meer wat het lijkt… De ruimte is gevuld met rook en is helemaal veranderd in een Escape Room. Opeens hoor je spannende Italiaanse muziek en komt er een overvaller (met bivakmuts) binnen vallen. Jullie zijn gegijzeld en krijgen 60 minuten de tijd 1.000.000,- euro te vinden. Weten jullie te ontsnappen aan de Italiaanse maffia?

Escape Room op Locatie – Escape

Willen jullie ontsnappen aan de Italiaanse maffia dan zullen jullie verschillende puzzels, cryptogrammen, kluisjes, raadsels, etc. op moeten lossen. Tijdens de Escape Room leer je elkaar kennen in stresssituaties en leer je elkaar beter vertrouwen. Samenwerken is namelijk essenstieel om te ontsnappen! Weten jullie de taken juist te verdelen dan ontsnappen jullie aan de Italiaanse maffia.

Organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Tot wel 100 Escape Rooms tegelijkertijd of na elkaar

Maak van de Escape Room op Locatie een echte strijd door iedereen in dezelfde Escape Room te laten duiken. We bouwen gemakkelijk meerdere Escape Rooms naast of na elkaar op waardoor je gemakkelijk in grote groepen kunt spelen. 

Overal op te bouwen

Onze Escape Room op Locatie is zo ontwikkeld dat hij overal opgebouwd kan worden, van keuken tot woonkamer en van kantoor tot kantine. Benieuwd of jouw ruimte geschikt is voor onze Escape Room op Locatie? Neem gerust even contact met ons op: 0413 – 302 773

Real life gijzeling bij jou op locatie

Jullie zullen gegijzeld worden door een acteur met bivakmuts. Niet vastgebonden natuurlijk, al is dit op aanvraag wel mogelijk! 

Promo video – Escape Room op Locatie

Impressie – Escape Room op Locatie

Reviews Escape Room op  Locatie!

Contact met jullie was zeer goed, naast het verzorgen van de activiteit hebben jullie ook zeer goed geholpen bij het zoeken naar een geschikte horecagelegenheid waar we na de activiteit konden eten!

VRT

Wat een uniek en uitdagend spel! We hebben afgelopen donderdag in meerdere teams de High-Tech Communication Box gespeeld, door de aflopende timer barste er een ware strijd los tussen de teams, geweldig!

Achmea

De High-Tech Communication Box geboekt in Amsterdam. De box is een ideale combinatie tussen teambuilding en communicatie, alles was goed voorbereidt en het personeel was enthousiast en ruim op tijd aanwezig!

Nike

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!

Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer
NK Escape Rooms

NK Escape Rooms

Het NK Escape Rooms is het grootste escape room avontuur van Nederland! Voor ervaren en minder ervaren escape room spelers. Op zoek naar een bedrijfsuitje of groepsuitje? Twijfel geen moment en meld jouw team aan!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact 


Stuur mij een offerte toe
Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het hart.