Escape Room op locatie

Laat je real life gijzelen door acteurs!
Meer info

Escape Room op Locatie – Italiaanse Maffia

Een escape room op locatie voor 8 tot 1.000 personen? Ja, je leest het goed, wij komen met onze escape room op locatie naar je toe en toveren jouw kantoor, eventlocatie, huiskamer of kantine om tot ware escape room. Onze escape room, met het thema Italiaanse maffia, bevat een real life gijzeling door een acteur. Hij zal jullie groep overvallen en gijzelen, zodra jullie de escape room binnen lopen start hij de tijd en krijgen jullie 60 minuten de tijd 1 miljoen euro aan cash te vinden. Lukt het jullie de koffer met geld te vinden dan escapen jullie aan de Italiaanse Maffia! Onze escape room op locatie is een echte teambuildingactiviteit, goed samenwerken en communiceren is cruciaal om te kunnen ontsnappen.

Meer informatie over de Escape Room op Locatie >>

Een Escape Room op eigen Locatie – Teambuildinguitje

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn en hoe we de ruimte(s) kunnen ombouwen tot escape room. Onze escape room begeleiders/acteurs zijn vervolgens ruim op tijd aanwezig om de ruimte(s) om te bouwen tot escape room. Vervolgens betreden jullie de ruimte en start de escape room, iedereen zal verbaasd zijn, want niets is meer wat het lijkt… De ruimte is gevuld met rook en is helemaal veranderd in een escape room. Opeens hoor je spannende Italiaanse muziek en komt er een overvaller (met bivakmuts) binnen vallen. Jullie zijn gegijzeld en krijgen 60 minuten de tijd 1 miljoen euro cash te vinden. Weten jullie te ontsnappen aan de Italiaanse maffia?

Escape Room op Locatie – Escape

Willen jullie ontsnappen aan de Italiaanse maffia dan zullen jullie verschillende puzzels, cryptogrammen, kluisjes, raadsels, etc. op moeten lossen. Tijdens de escape room leer je elkaar beter kennen in stresssituaties en leer je elkaar vertrouwen. Samenwerken is namelijk essenstieel om te ontsnappen! Weten jullie de taken juist te verdelen dan ontsnappen jullie aan de Italiaanse maffia.

Escape Room en een lunch, diner of borrel?

Een escape room op locatie combineren met een lunch, diner of borrel? Ook dat kunnen wij voor jullie regelen! Laat het bij je aanvraag weten, wij werken namlijk met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we je altijd wel een leuk voorstel kunnen doen.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwikkeld door organisatoren van het NK Escape rooms
In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.
Tot wel 100 Escape Rooms tegelijkertijd of na elkaar
Maak van de Escape Room op Locatie een echte strijd door iedereen in dezelfde Escape Room te laten duiken. We bouwen gemakkelijk meerdere Escape Rooms naast of na elkaar op waardoor je gemakkelijk in grote groepen kunt spelen.
Overal op te bouwen

Onze Escape Room op Locatie is zo ontwikkeld dat hij overal opgebouwd kan worden, van keuken tot woonkamer en van kantoor tot kantine. Benieuwd of jouw ruimte geschikt is voor onze Escape Room op Locatie? Neem gerust even contact met ons op: 0413 – 302 773

Real life gijzeling bij jou op locatie
Jullie zullen gegijzeld worden door een acteur met bivakmuts. Niet vastgebonden natuurlijk, al is dit op aanvraag wel mogelijk!
Promo video – Escape Room op Locatie
Impressie – Escape Room op Locatie
Reviews over de Escape Room op Locatie!
Top bedrijfsuitje gehad met de escape room op locatie van Escape Room Events! De maffia gijzeling was niet eng, maar zorgde wel voor een geweldige beleving. We hebben het enorm leuk gehad, dankjewel!
AKD

Ons kantoor afgelopen week laten ombouwen tot escape room, het was een super leuke activiteit! We hebben net weten te ontsnappen aan de Italiaanse maffia en hebben enorm genoten. Onze complimenten Escape Room Events!
Albert Heijn

Wat een geweldige ervaring! Nog niet vaak een escape room gespeeld maar deze escape room op locatie was echt een leuke uitdaging op ons teamuitstapje!
Honig

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer
NK Escape Rooms

NK Escape Rooms

Het NK Escape Rooms is het grootste escape room avontuur van Nederland! Voor ervaren en minder ervaren escape room spelers. Op zoek naar een bedrijfsuitje of groepsuitje? Twijfel geen moment en meld jouw team aan!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =