Dikke shit. Jij mag het vrijgezellenfeest dus regelen. Tijd om iedereen eens goed te verrassen. Niet met een standaard activiteit. En zelfs niet met een standaard escape room. We bieden verschillende mogelijkheden. Speel met kleine groepen, als 1 groep, of speel met alle deelnemers tegen de vrijgezel! De laatste optie is nieuw, en ideaal als je de vrijgezel gedurende de dag alvast te grazen wilt nemen. Kijk eens rond en maak de beste keuze voor jullie als groep:).

escape room op locatie

Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia op kantoor, in je kantine of een andere ruimte. Terwijl iedereen zit te wachten op de begeleider van jullie saaie workshop komt er ineens iemand met een bivakmuts binnengelopen. De telefoons moeten worden ingeleverd, de ruimte staat vol met rook en de recherche breekt in op de speaker. Jullie moeten binnen 1 uur, 1 miljoen aan cash vinden, anders…

Meer informatie? Als je durft..
escape room vrijgezellenfeest

Een unieke escape room, waarbij iedereen op het vrijgezellenfeest betrokken is!  Zowel buiten als binnen te spelen. Let op: de ‘vrijgezel’ zal flink worden aangepakt, wat ook nog eens wordt vastgelegd op foto en film. Terwijl iedereen bezig is met het oplossen van de raadsels, mysteries, puzzels, en meer.. kijkt de vrijgezel met angstige ogen toe: elke kist bevat namelijk een opdracht..;). Hoeveel codes achterhaalt de groep??

Meer informatie? Als je durft..
escape-room-aan-tafel-%2f-dinerspel

Dineren. Maar dan anders! Voor of na het diner worden jullie opgesloten in een restaurant naar keuze. (Eventueel kan het ook tussen de gerechten door gespeeld worden). Een wirwar van puzzels, muziek, opdrachten, raadsel, ingenieuze games en teambuilding. In dezelfde ruimte nemen alle teams het tegen elkaar op. Wie ontsnapt het snelst? Een escape room met een leuk competitie-element!

Meer informatie? Als je durft..
escape-the-city

In een stad naar keuze worden jullie ontvangen. Met een bakje leut. Maar dan blijkt er ineens iets niet pluis te zijn. De stad staat op ontploffen. Een geluk; jullie kunnen hier iets aan doen. Ontdek de highlights, werk samen en wees andere teams te slim af en ontmantel de bom als eerste! Makkelijk, medium, moeilijk; heb jij al eens een ware puzzel van einstein (waarop hij patent heeft) opgelost??

Meer informatie? Als je durft..
Escape Room_ bomkoffer

Bam. Daar sta je dan. Met een biertje in het huis van de vrijgezel in jullie midden. Blijkt er ineens een bom in z’n huis te liggen! En niet een, maar meerdere..
Waar begin je? Wat doet die plattegrond van het huis in de woonkamer? Nou; die is achtergelaten en via deze kaart kunnen jullie per team uitsluiten waar de bomkoffer NIET ligt. Uiteindelijk blijft er 1 plek over. Daar ligt de bomkoffer, en de tijd tikt.. Red jij het vrijgezellenfeest van een catastrofe??

Meer informatie? Als je durft..
Beach Escape Room (bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest) (1)

Escape Room op het strand, kan dat?
Dat kan zeer zeker! Vooral als je ooit een schatkist hebt willen vinden op het strand:) Helaas zit deze niet vol met goud, maar met een timer en escape games. Onder het genot van de zon, de zee en het strand wordt er op een relaxte manier gewerkt aan allerlei verschillende games. Wees gerust, bij slecht weer zoeken we gewoon een strandtentje op! Wie daag jij uit..!?

Meer informatie? Als je durft..
Mobiele Escape room the caravan

De kleinste escape room op wielen!

Beleef het ultieme vakantie gevoel en los het bekende camping probleem op..
Je moet namelijk nodig naar het toilet, maar je wc rol is zoek..
Gemaakt voor 2 personen en duurt maximaal 15 minuten.
Waarschijnlijk de gezelligste, grappigste en meest knusse escape room ter wereld:)

Meer informatie? Als je durft..