Escape the city

de beste city escape van nederland en belgië!
Meer infoOfferte aanvragen

Escape the City – City Tour

De ultieme combinatie van een escape room en een citytour; Escape the City! Een gloednieuwe game ontwikkeld door de organisatoren van het NK Escape rooms. Een tiental bommen bevinden zich in de stad en jullie hebben de taak om deze ontmantelen en de stad te redden. Dit gaat echter alleen lukken door goede samenwerking, een ideale activiteit als bedrijfsuitje of teambuildinguitje dus! Welk team lukt het om als eerste de raadsels, vele games, kluisjes en codes op te lossen en de stad te redden van de ondergang?!

Meer informatie over Escape the City >>

City Escape – mogelijkheden 

Wij horen graag wat jullie wensen zijn omtrent het uitje, een persoonlijk tintje, een diner voor of na de game, alles is mogelijk bij ons. Jullie worden ontvangen in een stad of dorp naar keuze. Onze spelbegeleiders zullen jullie het spel haarfijn uitleggen. Er is geen seconde te verliezen, hierna begint de tijd te tikken. Jullie worden de stad ingestuurd met talloze opdrachten en grandioze games in teams van ongeveer 10 personen. Wanneer jullie deze games oplossen zullen jullie achter de exacte locaties van de bommen komen.

Escape Room – teambuilding

De stad wordt ontdekt op een nieuwe, leuke en spannende manier. De puzzels zijn erg variërend en beschikbaar op elk niveau. Van morsecodes tot braille, puzzels en geluidsfragmenten. De game is verschillende keren getest door onze begeleiders en werkt daarom uitstekend. Escape the City kan gespeeld worden door iedere groepsgrootte, op elk gewenst niveau. Alle opdrachten zijn op te lossen door middel van verschillende hints. De spellen zijn zeer divers; het ene team lost een code op lekker in het zonnetje op het terras terwijl het andere team een wandeling maakt naar een monument om daar een opdracht uit te voeren. Welk team werkt het beste samen en vindt als eerste alle codes van de bommen? Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Uitdagende en gevarieerde games

Onze games zijn beschikbaar op elk gewenst niveau, vraag gerust naar de diverse mogelijkheden. 

In een stad naar keuze

Escape the City kan in ieder stad in Nederland én België gespeeld worden. Andere steden binnen Europa zijn in overleg ook mogelijk. 

Echte escape games zoals je die kent van de escape room

Geen simpele papieren spellen, maar echte interactieve en uitdagende opdrachten. 

Promo video – Escape the City
Impressie – Escape the City
Reviews Escape the City!

We hebben een heerlijke midag gehad met ons team. Uitstekende afsluiting met een heerlijk driegangen diner! Zeker voor herhaling vatbaar. 

Univé

Unieke beleving! We hebben Amsterdam op een erg creatieve manier leren kennen, zeker een aanrader. Ons team was zeer enthousiast en we hebben ook veel leerzame momenten gehad. 

Hema

Ons personeelsweekend kon wel een uitdagende activiteit gebruiken. Die hadden we zeker te pakken! Jong en oud heeft er plezier aan beleefd door de diverse opdrachten. Afgesloten met een heerlijke borrel in Utrecht. 

Coop

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact

Stuur mij een Escape Room offerte

3 + 2 =