Escape the city

de beste city escape van nederland en belgië!
Meer infoOfferte aanvragen

Escape the City – Uitdagende citygame

De ultieme combinatie van een escape room en een citytour; Escape the City! Een gloednieuwe game ontwikkeld door de organisatoren van het NK Escape rooms. 

Wandelend door het altijd zo bruisende centrum van de stad, staan jullie plotseling verstijfd. Er ontstaat totale paniek. Sirenes en politieauto’s zijn overal. Wat is er gebeurd?! Vol verbazing komt de technische recherche jullie kant op. Het meest onverwachte gebeurd: jullie moeten meekomen! Niemand minder dan de burgemeester van de stad is vermoord. En of dat nog niet schokkend genoeg is, blijkt ook nog eens dat de politie jullie beschouwd als hoofdverdachten..

Meer informatie over Escape the City >>

Een mysterieuze moordzaak

Jullie als hoofdverdachten?! Hoe dan! Jullie waren aanwezig op het verkeerde moment, op de verkeerde plaats. De gehele stad wordt afgesloten, niemand mag eruit totdat jullie achter slot en grendel zitten. De enige oplossing voor deze nachtmerrie, is het vinden van de échte dader, zodat jullie vrijuit gaan.. maar hoe?!

Let the game begin

Tijd om op onderzoek uit te gaan. Er is geen tijd te verliezen. Teams worden samengesteld. Gewapend met een recherchekoffer vol bewijsmateriaal gaan jullie aan de slag. De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s.

Ontdek de highlights van de stad

Naast de recherchekoffer maken jullie gebruik van een officiële appgame. Hierin staan foto’s met een cryptische omschrijving. Deze leiden tot de highlights van het stadscentrum. Bij iedere checkpoint ontvangen jullie een code voor het uitvoeren van een uitdagende game uit de recherchekoffer.

Teambuilding

Jullie krijgen een steeds duidelijker beeld over het slachtoffer, het wapen en het motief. Iedere minuut telt. De spanning stijgt. Beschikken jullie over de juiste samenwerking en een sterke onderlinge communicatie? Stappen jullie in de schoenen van Sherlock Holmes? Kom erachter tijdens deze uitdagende en spannende citygame. Welk team weet als eerste deze bloedstollende moordzaak op te lossen en te ontsnappen uit de stad?!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je graag verder met het organiseren van het perfecte uitje.

Organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Uitdagende en gevarieerde games

Onze games zijn beschikbaar op elk gewenst niveau, vraag gerust naar de diverse mogelijkheden. 

In een stad naar keuze

Escape the City kan in ieder stad in Nederland én België gespeeld worden. Andere steden binnen Europa zijn in overleg ook mogelijk. 

Inclusief ervaren en enthousiaste begeleiding

De activiteit is altijd onder begeleiding van ervaren en enthousiaste begeleiding. Onze begeleiding zorgt ervoor dat de activiteit in goede banen wordt begeleid. 

Promo video – Escape the City
Impressie – Escape the City
Reviews Escape the City!

We hebben een heerlijke midag gehad met ons team. Uitstekende afsluiting met een heerlijk driegangen diner! Zeker voor herhaling vatbaar. 

Univé

Unieke beleving! We hebben Amsterdam op een erg creatieve manier leren kennen, zeker een aanrader. Ons team was zeer enthousiast en we hebben ook veel leerzame momenten gehad. 

Hema

Ons personeelsweekend kon wel een uitdagende activiteit gebruiken. Die hadden we zeker te pakken! Jong en oud heeft er plezier aan beleefd door de diverse opdrachten. Afgesloten met een heerlijke borrel in Utrecht. 

Coop

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =