CSI Escape room

de meest spannende en uitdagende escape room voor grote groepen!
Meer infoOfferte aanvragen

Escape Room voor grote groepen

Een escaperoom gecombineerd met een moordspel. Dit spel kan gespeeld worden in zowel open ruimtes als op iedere gewenste locatie, binnen en/of buiten. De spelers worden opgedeeld in verschillende teams. Deze teams worden opgesloten in de noodtenten die je gewend bent van CSI door onze recherche. Deze tenten bevatten alle onderdelen die bij een echte CSI aflevering horen; bewijsstukken, een lijk, flarden van een plattegrond en nog veel meer.. De teams gaan proberen om de moord(en) op te lossen in echte witte onderzoekerspakken. Dit is niet makkelijk wanneer de locatie veranderd is in een echte crime scene.. Een team moet uitermate goed kunnen samenwerken om op tijd te ontsnappen en de moord op te lossen, de activiteit is dus ook geschikt als teambuildingactiviteit en geschikt voor iedere groepsgrootte, 1 of 100 escape rooms, alles is mogelijk bij ons.

Meer informatie over CSI Escape Room >>

Escape Room XXL – Grote Escape Room

Voorafgaand hebben we contact gehad zodat we op de hoogte zijn van jullie wensen en hier een uitstekend plan voor kunnen ontwikkelen. Onze begeleiders zijn op de dag zelf ruim op tijd aanwezig zodat alles tijdig klaarstaat. Wanneer de spelers arriveren zullen zij direct de crime scene betreden en uitleg krijgen van de recherche. Rook, wapens, noodtenten, alle aanwijzingen zijn nog aanwezig dus jullie zullen zorgvuldig moeten zijn. Het is aan jullie om de moord zo snel mogelijk goed op te lossen.

Grote groep Escape Room

Voor het oplossen van de moord is kennis op allerlei gebieden nodig, de game vereist veel uitdagende games. Logica, geluidsfragmenten, laptops, taal, wiskunde en andere aanverwante zaken zorgen ervoor dat de escape room één grote uitdaging is voor jullie allemaal. Wie lukt het om toegang te krijgen tot de koffercodes te krijgen en de vingerafdrukken te herkennen? Lukt het jullie om het echte moordwapen te identificeren? De recherche wil ook graag weten wie de moord heeft gepleegd. Een goede samenwerking is een vereiste, er zijn namelijk veel verdachten. Een FBI-bord zal jullie meer informatie verschaffen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Tot wel 100 Escape Rooms tegelijkertijd of na elkaar

Maak van de Escape Room op Locatie een echte strijd door iedereen in dezelfde Escape Room te laten duiken. We bouwen gemakkelijk meerdere Escape Rooms naast of na elkaar op waardoor je gemakkelijk in grote groepen kunt spelen. 

Overal op te bouwen

Onze Escape Room op Locatie is zo ontwikkeld dat hij overal opgebouwd kan worden, van keuken tot woonkamer en van kantoor tot kantine. Benieuwd of jouw ruimte geschikt is voor onze Escape Room op Locatie? Neem gerust even contact met ons op: 0413 – 302 773

Real life gijzeling bij jou op locatie

Jullie zullen gegijzeld worden door een acteur met bivakmuts. Niet vastgebonden natuurlijk, al is dit op aanvraag wel mogelijk! 

Promo video – CSI Escape Room
Impressie – CSI Escape Room 
Reviews CSI Escape Room

Contact met jullie was zeer goed, naast het verzorgen van de activiteit hebben jullie ook zeer goed geholpen bij het zoeken naar een geschikte horecagelegenheid waar we na de activiteit konden eten!

VRT

Wat een uniek en uitdagend spel! We hebben afgelopen donderdag in meerdere teams de High-Tech Communication Box gespeeld, door de aflopende timer barste er een ware strijd los tussen de teams, geweldig!

Achmea

De High-Tech Communication Box geboekt in Amsterdam. De box is een ideale combinatie tussen teambuilding en communicatie, alles was goed voorbereidt en het personeel was enthousiast en ruim op tijd aanwezig!

Nike

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
NK Escape Rooms

NK Escape Rooms

Het NK Escape Rooms is het grootste escape room avontuur van Nederland! Voor ervaren en minder ervaren escape room spelers. Op zoek naar een bedrijfsuitje of groepsuitje? Twijfel geen moment en meld jouw team aan!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =