Mini Escape Room

's Werelds kleinste en korste Escape Room
Meer infoOfferte aanvragen

Escape Box – Get out of the box

Kort maar krachtig en klein maar fijn. ’s Werelds kleinste en kortste escape room. Speciaal ontwikkeld door de organisatoren van het NK Escape voor de fijnproevers. Jullie worden (samen of alleen) opgesloten in een hok van 1 bij 1,5 en 2 meter. Aan de deelnemers de taak om binnen één minuut te ontsnappen. Zijn zij stressbestendig en kun je onder de druk van deze korte tijdsduur ontsnappen uit deze kleine escape room? Kleine escaperoom, uitermate geschikt voor grote denkers. Een hillarisch uitje of unieke promotie voor jouw beursstand of winkel!

Meer informatie over de Mini Escape Room  >>

Promotionele Escape Room

Wij passen deze kleinste en kortste escaperoom graag aan naar jullie wensen. Hij kan gespeeld worden door wel 200 spelers tegelijk, zodat er een korte maar krachtige strijd plaatsvindt. Ook kunnen de raadsels gepersonaliseerd worden zodat ze volledig aansluiten bij jullie (bedrijfs)uitje. Daarnaast is het spel uitermate geschikt als teambuildinggame, wanneer er in teams doorgedraaid moet worden. Onze begeleiders komen, met escape rooms naar elke gewenste locatie, alles is mogelijk bij ons! Wij kunnen de Escape Room zo ontwikkelen dat hij helemaal in stijl van jouw bedrijf is en een prachtige toevoeging is aan jouw aankleding.

Unieke Escape Room Experience

Wie ontrafelt als eerste raadsels? Leer elkaar echt kennen en ontdekt wie het meest stressbestendig is en kan presteren onder druk. Voor de grote denkers. Voor de claustrofobische denkers.. check ons ruime aanbod, wellicht zit er voor jullie een andere oplossing bij…

De productbeleving vergroten, of een extra toevoeging voor jouw beursstand, daar kan deze mini escaperoom aan bijdragen. Kom origineel voor de dag of gebruik onze raadsels om uw concept/bedrijf duidelijk te maken. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Ontwikkeld door organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Geschikt voor zowel intern als extern gebruik

De mini escape is een unieke promotie voor uw beurs of open dag, maar is ook uitermate geschikt om te gebruiken tijdens bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten.

Mogelijkheid om te personaliseren

Wij passen ons aanbod volledig aan naar uw wensen. Van de inhoud van de games tot de aankleding van de Mini Escape Room.

Unieke promotionele Escape Room

Doordat onze Mini Escape Room ’s werelds kleinste en korste Escape Room is valt hij gegarandeerd op, daarnaast zou iedereen de escape room willen uitproberen waardoor iedereen naar jouw winkel of beursstand zal komen.

750,-
Promo video – Escape Box
Impressie – Escape Box 
Reviews over de Escape Box!

Contact met jullie was zeer goed, naast het verzorgen van de activiteit hebben jullie ook zeer goed geholpen bij het zoeken naar een geschikte horecagelegenheid waar we na de activiteit konden eten!

VRT

Wat een uniek en uitdagend spel! We hebben afgelopen donderdag in meerdere teams de High-Tech Communication Box gespeeld, door de aflopende timer barste er een ware strijd los tussen de teams, geweldig!

Achmea

De High-Tech Communication Box geboekt in Amsterdam. De box is een ideale combinatie tussen teambuilding en communicatie, alles was goed voorbereidt en het personeel was enthousiast en ruim op tijd aanwezig!

Nike

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =