Escape The Caravan

Vind de wc rol en ontsnap!
Meer infoOfferte aanvragen

Escape The Caravan 

Ben je niet op vakantie maar wil je toch dat echte vakantiegevoel ervaren? Dan is de kleinste escape caravan van Nederland precies wat je nodig hebt. Op kantoor, in een weiland, bij je thuis of ergens in een winkelcentrum? Wij brengen het vakantiegevoel en de Escape Caravan naar je toe! Behoefte aan een goede reclamestunt, aankleding van een festival of ‘gewoon’ een goede teambuildinggame? Escape the Caravan is de oplossing.

Meer informatie over Escape the Caravan >>

Promotionele Escape Room

Je herkent het wel. Je bent op een camping en je ligt lekker te chillen in je tent of caravan. Ineens komt het in je op, je moet naar de wc! Helaas zit er geen wc in je mini caravan maar gelukkig staat er wel een op de camping. Dan kom je er plots achter dat de deur van je caravan op slot zit, wat nu… en je moet zo nodig! Op dit moment is er maar 1 ding wat je kunt doen, 1 ding dat je nog kan redden van een catastrofe. Ga op zoek naar de wc-rol met de bijbehorende sleutel om zo snel mogelijk de caravan te verlaten om te gaan… ach je begrijpt het wel.

Hilarische en unieke Escape Room

Wij durven te garanderen dat onze mini caravan niemand teleurstelt en een hoop plezier is gegarandeerd. De escape caravan is voor 2 personen en duurt 15 minuten vervolgens kan binnen 1 minuut de volgende groep een poging wagen! Hopelijk mogen wij dit ook voor jullie organiseren!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Ontwikkeld door organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Op iedere gewenste locatie

Wij komen met caravan naar jou toe. 

Unieke en zorgeloze promotie

Het enige wat u hoeft te regelen is een staanplaats, wij doen de rest!

Geschikt voor ieder gezelschap

Escape the Caravan is aan te passen naar ieder niveau, natuurlijk kunnen er ook persoonlijke vragen toegevoegd worden. 

750,-
Promo video – Escape the Caravan
Impressie – Escape the Caravan 
Reviews over Escape the Caravan

Een unieke toevoeging aan de opening van onze nieuwe vestiging! Mensen praatten er nog lang over na, zelfs onze medewerkers waren enthousiast en hebben geprobeerd om te ontsnappen. 

HANOS

Aan deze promotieactie was moeilijk te ontsnappen, letterlijk en figuurlijk! Het voorafgaade contact was zowel creatief als professioneel. Onze wensen werden goed begrijpen, het resultaat was geweldig! 

ANWB

Waar een kleine caravan groot in kan zijn. Dankzij de interactieve manier van promoten werd ons concept nog duidelijker. Leuk om te zien dat mensen nog steeds zo’n plezier hebben in het spelen van games. 

Tempo-Team

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =