NK Escape Rooms 2020

Het NK van 2020 is al begonnen!

Nederlands Kampioenschap Escape Rooms

NK Escape Rooms, wat is dat? Het Nederlands kampioenschap Escape Rooms is het grootste escape room avontuur van Nederland. Voor ervaren en minder ervaren escape room spelers.

NK Escape Rooms 2020

Het NK Escape Rooms 2020 is begonnen. En hoe! De nieuwe editie wordt een bloedstollende beleving. Een nog groter spektakel dan in 2019. Er doen dit jaar meer dan 800 teams mee aan het NK Escape Rooms. Hoe dan? Kijk voor meer informatie op www.nk-escaperooms.nl.

Wees gewaarschuwd: dit jaar komt alles gevaarlijk dichtbij. Jouw privacy en identiteit staan op het spel. YOU’RE BEING WATCHED! 

NK Escape Rooms 2019

In 2019 werd het NK voor het eerst georganiseerd. En met succes. Meer dan 3000 deelnemers gingen in teams de strijd met elkaar aan om de titel: Nederlands kampioen Escape Rooms.

Houd mij op de hoogte van het NK!


  3 + 2 =

  Z

  Zeer geschikt

  als bedrijfsuitje of groepsuitje

  Speel gegarandeerd meerdere rondes

  Originele Escape Games

  Uniek in Nederland

  Spectaculaire finale

  Voor de beste teams

  Promo video – NK Escape Rooms 2019

  Blijf op de hoogte van het NK Escape Rooms

  Enthousiast over het NK Escape rooms? Of wil jij Nederlands Kampioen Escape Rooms 2020 worden? Like ons op Social Media en ontvang als eerst de nieuwe informatie (en tips/aanwijzingen).

  Aftermovie – NK Escape Rooms 2019

  Reviews NK Escape Rooms 2019!

  De organisatie (NK – Escape rooms) verdient een groot compliment. Wat een enorme klus hebben jullie geklaard!

  Jacco

  Wat waren de eerste 3 rondes al leuk!! 😊 Bedankt!! Absoluut geen spijt van onze deelname, ik kijk al uit naar 2020! Helaas zelf de finale niet behaald met team kapotte gans. Proficiat voor de 75 teams die de uitdaging aan mogen gaan 2 maart! Heel veel succes! 

  Femke

  Wat super was dit!!! We hebben genoten! Top georganiseerd!!!
  Als een gek gingen we op weg naar de eerste locatie, net niet gevonden, daarna goed de bomkoffer ontmanteld 😊 De juiste container heel snel gevonden, maar helaas door ronde 1 geen kans op de 
  finale.
  Super goed van de 75 winnende teams!!! Als je alle 3 de rondes zo goed haalt, verdien je het om bij de beste te horen!
  Volgend jaar gaan we zeker voor de revanche 😊👍
  Succes en heel veel plezier bij de finale!!! 💪💪

  Tanja

  Bedankt voor deze mooie ervaring, wij hebben genoten en kijken nu al uit naar volgend jaar! Helaas de bomkoffer niet op tijd ontmanteld ….. de puntjes met de blacklight niet kunnen vinden. De 3de ronde met wat vertraging (ziek meisje) uiteindelijk wel opgelost 🙈
  Finale teams gefeliciteerd, super gedaan, alle 3 rondes waren verrassend en uitdagend. En alle deelnemers maar ook de organisatie ontzettend veel plezier 2 maart, wij waren er graag bij geweest! The Mamas & the Papas
  Wietske

  Wat een fantastische ervaring was dit! De spanning vooraf over de locatie van ronde 1…. de sfeer toen we met zo veel teams aan ronde 2 begonnen maar voor mij was rond 3 het hoogte punt! Super knap hoe jullie de escape ervaring onze eigen woonkamer in hebben gekregen. Alle overige escape spellen zijn er niks bij!!
  Alle 3 rondes met succes afgesloten. Helaas ronde 3 niet snel genoeg om door te mogen. Hoe dan ook een TOP ervaring. Bedankt!!!
  Helanie

  Op naar volgend jaar Monique Marleen Sandra Astrid het was fantastisch! Helaas finale niet gehaald maar we zien uit naar 2020!!! Dan zijn we zeker weer vd partij! Top organisatie! 👍🏻 enne succes voor alle finalisten!!

  Alle 3 rondes met succes afgesloten. Helaas ronde 3 niet snel genoeg om door te mogen. Hoe dan ook een TOP ervaring. Bedankt!!!

  Lydia

  Team SAFE heeft zich 3 rondes lang fantastisch vermaakt! We gingen als een speer tot aan de laatste opdracht… Er zijn vast geen andere teams die zich meer dan een half uur hebben weten blind te staren op de “code” VAN DM… Iedereen die de finale bereikt heeft: Gefeliciteerd!! Heel veel plezier in de laatste ronde. De organisatie is top, dus het kan niet anders dan een spetterende finale worden!!
  Simone

  Team Clueless heeft ook ontzettend genoten van alledrie de rondes. We hebben hele domme fouten gemaakt in de 2e ronde waardoor we de bom niet op tijd ontmanteld hebben 😕 Petje af! Ontzettend bedankt voor het organiseren van dit toffe avontuur. Heel veel succes finalisten en hopelijk volgend jaar revenge 😜
  Shan

  Alle finalisten gefeliciteerd!! En op naar volgend jaar, hopelijk halen we het dan wel tot finale 😊
  Astrid

  Heel erg bedankt voor de vlekkeloze organisatie! Door een stom foutje in ronde 2 zijn we er helaas niet bij in de finale. Maar.. op naar 2020! 😉
  Christiaan

  Voor nu wensen wij alle finalisten heel veel succes en plezier. Zet hem op! Dank voor de goede organisatie NK escape-team. Tot in 2020! Groetjes van Team Mr.JJ

  Jolanda

  Iedereen van harte gefeliciteerd!! Wij zitten niet in de finale, maar ik heb er zeker wel van genoten. Bedankt organisatie!!!

  Iris

  Het was ontzettend leuk! Word het volgens jaar weer georganiseerd? Team Alohomora is weer van de partij! 

  Puck

  Team Kennix moest in ronde 1 nog even inkomen (oké, ik geef toe, we reden richting Utrecht 🤣), maar gelukkig hebben we revanche genomen op onszelf door de bom te ontmantelen en de juiste container van de psychopaat te vinden! In ons commandocentrum voelden we ons zaterdag net een groep rechercheurs 👨‍✈️👩‍✈️. Wij warmen ons alvast op voor de 2020 editie en wensen de finalisten veel succes. Dank voor de super organisatie! Team Kennix.

  Jubbe

  Bedankt voor de goede organisatie! We hebben alle rondes met plezier gespeeld. Tot volgend jaar!

  Krijn

  Tot nu toe hebben wij ontzettend veel plezier beleefd aan dit avontuur en dan moet de klap op de vuurpijl nog komen! Ontzettend bedankt voor de goede organisatie namens The Wooden Popes!
  Nicole

  Zo blij voor de mensen die de finale hebben gehaald 💙 Gefeliciteerd! Maar wat hadden wij daar ook graag gestaan! Wat een super gave ervaring, had dit echt voor geen goud willen missen 😍 Wij doen volgend jaar zeker weer mee! 💪🏻
  Linda

   Wat een avontuur! Wij hebben zo enorm genoten. Jullie hebben alles tot in de puntjes georganiseerd, het zag er allemaal super tof uit een super spannende beleving!

  Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij en dan rocken we de finale. We moesten dit jaar gewoon eerst even warm draaien 😉

  Hartelijke groet,

  The poney’s
  🦄🦄🦄🦄

  Wieneke

  Alle finaleteams, gefeliciteerd!! Top gedaan, veel succes met de finale! En NK – Escape rooms ontzetten bedankt voor de organisatie! Het was een feestje en gave uitdaging om mee te mogen doen 😁.
  Matty

  Gefeliciteerd iedereen die door is en succes in de finale💪🏻! En NK – Escape rooms bedankt voor het maken van deze super toffe beleving. Helaas hebben deze Poessies😺😸😼😺 ronde 2 net niet op tijd weten te halen door een klein beetje pech en dus geen finale voor ons.. (stiekem wel over gedroomd😅) Maar we hebben genoten van de 3 rondes die we wel hebben gespeeld! Kom maar op met de inschrijvingen van volgend jaar😁
  Marie-Joze

  Gefeliciteerd allemaal! Wij zijn er helaas niet bij en we gaan op trainings kamp dit jaar om ervoor te zorgen dat we er volgend jaar wel bij zijn. Zo’n finale wil je meemaken! Super dat jullie dit organiseren. Er zit duidelijk veel liefde en passie in. We genieten graag nog heel wat jaren mee! 😁
  Susanne

  Top georganiseerd! Helaas niet goed genoeg maar team ratjetoe heeft genoten😀😀
  Anouk

  Collega’s recherche die 2 maart achter de psychofreak aan gaan, veel succes en plezier. 🤓 pak die #*+}%^\

  Ben erg benieuwd naar de finaleronde.
  Wij #encryptonites vallen buiten de boot, maar hebben echt genoten van de afgelopen 3 rondes.

  Complimenten aan uitjesbazen voor de organisatie! 👍🏻👍🏻

  Floris

  Wij vonden het een geweldige ervaring, ondanks dat we het niet gehaald hebben, hebben we genoten!! Complimenten voor de organisatie 👌🏼!! Volgend jaar weer? Want dan zijn wij weer zeker van de partij 🤓!

  Ilone

  Beste organisatie bedankt voor dit mooie avontuur 😃 we hebben het naar ons zin gehad op naar 2020. En aan alle winnaars gefeliciteerd en aan de finalisten heel veel succes en plezier! 🎈😃

  Elja

  Leuke rondes die stuk voor stuk tot de nodige adrenaline en het nodige plezier hebben geleid. Krijgen we nog een overzicht met fun-facts (snelste tijden top 3, aantal teams dat een ronde haalde, langzaamste goede inzending in ronde 3, enzovoort)?
  Verder zien we jullie graag op 2 maart
  #maytheoddsbeeverinyourfavor

  Jan

  Ik heb genoten van alle 3 de ronde’s en we gaan zeker weer mee doen volgend jaar. En wat een organisatie, maar wat mij betreft alles tot in de puntjes verzorgd. Dank je wel!
  En natuurlijk heel veel succes voor alle teams die deelnemen aan de finale!!

  Bart

  Wauw! Wat zaten we de Psychopaat dicht op de hielen! 🧐
  Helaas is hij net tussen onze handen doorgeglipt! Job well done mr. Psychopaat! We hadden graag meegestreden in de finale om hem te ontmaskeren.. We hebben in ieder geval onze portie adrenaline w
  el gehad in de 3 toffe rondes! 😂😂
  NK – Escape rooms, alle lof voor dit fantastische NK, whoop whoop. 🙌 Benieuwd naar de winnaar!

  Volgend jaar zijn we weer van de partij! 😀

  Maaike

  Iedereen die de finale gehaald heeft… gefeliciteerd 💖💖💖
  Wij hebben ons iig de eerste 3 rondes vermaakt!
  Nicky

  Gefeliciteerd aan alle teams die in de finale zitten👍!! Super gedaan! Jammer dat we er niet bij zitten, geen enkele ronde tot een goed einde weten te brengen🤣. Maar we hebben ons desondanks prima vermaakt. Was super georganiseerd, volgend jaar weer!!
  Linda

  Jammer dat wij net de finale niet gehaald hebben, maar volgend jaar gaan we in de herkansing!

  Kirsten

  Gefeliciteerd aan iedereen die er bij zit! Wij vonden het fantastisch spannend en hebben genoten.

  Esther

  Gefeliciteerd aan de finalisten! Wij balen er ontzettend van dat we ronde 2 niet hebben gehaald. Hadden heel graag de finale gedaan. Want die belooft wat, zo goed zaten de voorrondes in elkaar! Het verhaal en de puzzels zitten goed in elkaar met veel aandacht voor detail. Complimenten!
  Emmy

  Gefeliciteerd iedereen die door is! Ik heb als reserve lid van team Singer onwijs genoten van de 1e 3rondes. Helaas 1 (één!) klein foutje gemaakt met het containernummer. Het zal de drank wel zijn geweest😜.
  Volgend jaar maar weer proberen! #goedgeorganiseerd 👍🏻
  Gerjanne

  Heel erg genoten van dit NK! Een leuk verhaal met 3 prachtige rondes die helemaal in stijl waren. Wat een werk zit hier in voor de organisatie. Complimenten!!

  Helaas is ons team niet door, maar plezier stond voorop en dat hebben we gehad 😊

  Succes voor iedereen die 2 maart de psychopaat gaat ontmaskeren! Heel goed gedaan tot nog toe 👏

  Aike

  Team Danoontje girlpowerrrrr wenst alle finalisten heel veel succes en adrenaline toe!!!! Zullen jullie nodig hebben zo te lezen. 🙂 Tot volgend jaar organisatie! We hebben dik genoten !!!!!!!
  Cindy

  We zijn erbij! Trots op ons team #cojofemka
  Karlijn

  Alle teams die door zijn: gefeliciteerd! Super goed! Wat een geweldig avontuur was dit! Blij dat we deze 3 rondes mochten spelen. Bedankt NK – Escape rooms! (Wij gaan nu even huilen in een hoekje 😉)
  Monique

  Teams die de finale gehaald hebben: succes! We hebben t helaas niet gehaald maar t was super georganiseerd en we hebben erg genoten! Thanx!

  Jose

  Succes allemaal! Wij hebben genoten van dit NK, vonden het erg leuk! Zeker interesse in 2020

  Karin

  Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
  Escape Room

  Escape Room

  Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

  Lees meer
  Escape Box

  Escape Box

  Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

  Lees meer
  CSI Escape Room

  CSI Escape Room

  Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

  Lees meer

  Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

  Contact


   Stuur mij een Escape Room offerte

   3 + 2 =