Wie is de Mol

Een Wie is de Mol bedrijfsuitje, Wie is de Mol vrijgezellenfeest of Wie is de Mol teamuitje in de stad? Speel Wie is de Rat: Het spannendste en leukste uitje om een stad te ontdekken. In dit Wie is de Mol bedrijfsuitje, gebasseerd op Wie is de Mol opdrachten en spellen uit het TV-programma, gaan jullie in twee groepen verschillende opdrachten uitvoeren in de stad. Één van jullie is echter verkozen tot de Rat en zal proberen de boel te saboteren. Weet jij de Rat te ontmaskeren?

Naast Wie is de Mol teamuitje bieden wij ook de varianten: Wie is de Mol Diner en Wie is de Mol Walking Diner.

Het Wie is de Mol bedrijfsuitje is te spelen op iedere locatie. Populaire steden waar wij veel komen zijn: Wie is de Mol ArnhemWie is de Mol Maastricht, Wie is de Mol Eindhoven, Wie is de Mol Den Bosch, Wie is de Mol Utrecht, Wie is de Mol Nijmegen, Wie is de Mol Amsterdam, Wie is de Mol Breda, Wie is de Mol Haarlem en Wie is de Mol Den Haag.

Virtual Reality op Locatie

Kies nu voor de nieuwe sentatie op game-gebied, kies voor een VR teambuildinguitje of VR bedrijfsuitje? De VR-experts van Virtual Reality op Locatie komen naar je toe! Met verschillende consoles brengen we jou en je vrienden, familie of collega’s helemaal op de hoogte van alle Virtual Reality Experience. Benieuwd hoe we jouw uitje onvergetelijk kunnen maken met Virtual Reality? Bekijk dan onze Virtual Reality Workshop, Virtual Reality Teambuilding, Virtual Reality Experience, Virtual Reality Escape Room of Virtual Reality Diner.

We bieden ook Virtual Reality Promotie om je stand of product te promoten.

Wij verzorgen onze Virtual Experience op locatie vaak in de volgende steden: Virtual Reality Den Haag, Virtual Reality Utrecht, Virtual Reality Haarlem, Virtual Reality Den Bosch, Virtual Reality Breda, Virtual Reality Eindhoven, Virtual Reality Maastricht, Virtual Reality Amsterdam, Virtual Reality Arnhem en Virtual Reality Nijmegen.

Quiz Bedrijfsuitje of Quiz Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een quiz spel op locatie? De quizmasters van Quiz Events komen naar je toe en verzorgen de meest leuke, gekke en interactieve spelletjes quizen voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Kies bijvoorbeeld voor de spelletjes quiz op locatie, een geweldige pubquiz op locatie, een uitdagende muziek quiz of de beste sportquiz. Wil je een gepersonaliseerde quizmiddag of quizavond met eigen bedrijfslogo’s en kleuren of eigen vragen? Voor Quiz Events is niets te gek, neem gerust contact met op met Quiz Events om de mogelijkheden te bespreken.

De quiz spel op locatie worden veelal verzorgt in de volgende steden: Quiz op locatie in Utrecht, Quiz op locatie in Amsterdam, Quiz op locatie in Nijmegen, Quiz op locatie in Arnhem, Quiz op locatie in Rotterdam, Quiz op locatie in Den Haag, Quiz op locatie in Maastricht, Quiz op locatie in Groningen, Quiz op locatie in Eindhoven, Quiz op locatie in Deventer en Quiz op locatie in Zwolle.

Crazy 88 Bedrijfsuitje of Crazy 88 Vrijgezellenfeest

Zin in het meest krankzinnige uitje van Nederland? Kies een Crazy 88 Bedrijfsuitje of Crazy 88 Vrijgezellenfeest! Een ideaal uitje voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenweekenden. Ben jij de gekste van jouw vrienden, collega’s of familie? Na het doen van dit te gekke uitje weet je het zeker. Ons Crazy 88 Bedrijfsuitje bevat een Crazy 88 opdrachten lijst met hillarisch crazy opdrachten die je gedurende een doldwaze stadroute met je team moet uitvoeren.

Ons Crazy 88 Vrijgezellenfeest is er in drie gekke varianten: Crazy 88 City Game, Crazy 88 Extreme en Crazy 88 Roadrace.

Onze Crazy 88 Bedrijfsuitje is overal te spelen. Populaire steden onder onze crazy deelnemers zijn: Crazy 88 in GroningenCrazy 88 in EindhovenCrazy 88 in NijmegenCrazy 88 in Den BoschCrazy 88 in HaarlemCrazy 88 in AmsterdamCrazy 88 in ArnhemCrazy 88 in MaastrichtCrazy 88 in Den Haag en Crazy 88 in Rotterdam.

Ik hou van Holland

Wil jij Ik hou van Holland spelen? Dan is dit je kans! Kies voor de Ik hou van Holland Quiz, het Ik hou van Holland Stadsspel of het Ik hou van Holland Dinerspel. Al onze Ik hou van Holland spelvarianten zijn gebasseerd op het TV-programma Ik hou van Holland. De verschillende interactieve rondes van het Ik hou van Holland Quiz op Locatie zitten vol muziek, video’s en geen ja, geen nee of euhm… Ga samen met je collega’s, vrienden of familie de strijd aan wie er het meest weet van ons kleine kikkerlandje. Ook eventueel op maat met vragen over jullie zelf. De quizzen van Ik hou van Holland Events zijn altijd op locatie en met Quizmaster, veel Ik hou van Holland versiering, Ik hou van Holland rad en nog veel meer!

Ik hou van Holland is overal te spelen. Populaire steden waar Ik hou van Holland verzorgd wordt: Ik hou van Holland in AmsterdamIk hou van Holland in NijmegenIk hou van Holland in ArnhemIk hou van Holland in Den BoschIk hou van Holland in Den HaagIk hou van Holland in BredaIk hou van Holland in EindhovenIk hou van Holland in HaarlemIk hou van Holland in UtrechtIk hou van Holland in Maastricht en Ik hou van Holland in Groningen.

Lipdub maken Vrijgezellenfeest

Een lipdub maken voor een Vrijgezellenfeest of Bruiloft of een lipdub maken als Bedrijfsuitje of Teambuilding? Dat kan bij lipdub-events.nl. Met 11 jaar ervaring en al talloze lipdubs gemaakt te hebben is lipdub-events.nl de ideale partij voor het opnemen van jouw videoclip. Met ons enthousiasme en creativiteit maken we van iedere lipdub workshop weer een feest.

We hebben ervaring met verschillende groepen: Lipdub maken bedrijfsuitje, Lipdub maken Vrijgezellenfeest, Lipdub maken Familiedag of Lipdub maken (basis)scholen.

Lipdub maken Vrijgezellenfeest? Lipdub-Events komt door heel Nederland, populaire steden zijn: Lipdub maken ArnhemLipdub maken AmsterdamLipdub maken GroningenLipdub maken UtrechtLipdub maken MaastrichtLipdub maken Den HaagLipdub maken RotterdamLipdub maken BredaLipdub maken Haarlem en Lipdub maken Eindhoven.

Virtual Reality Uitje

Kies voor een Virtual Reality Uitje bij Virtual Reality Event! Kies uit verschillende activiteiten, zoals het VR Experience Bedrijfsuitje of de VR Escape Room Teambuilding activiteit. Met de verschillende VR brillen en de VR Experts van Virtual Reality Event wordt ieder Virtual Reality Uitje een gegarandeerd succes! Virtual Reality Event komt geeft Virtual Reality op locatie, ze komen naar je toe en maken van jouw kantoor, woonkamer, vergaderruimte of eventlocatie in ware VR Room. Vraag direct je Virtual Reality Experience Bedrijfsuitje of Virtual Reality Escape Room Teambuildinguitje direct aan!

Op zoek naar Virtual Reality op Locatie? Populaire steden waar Virtual Reality Event vaak komt zijn: VR op Locatie Den Haag, VR op Locatie RotterdamVR op Locatie AmsterdamVR op Locatie ApeldoornVR op Locatie BredaVR op Locatie GroningenVR op Locatie MaastrichtVR op Locatie EindhovenVR op Locatie Den Bosch en VR op Locatie Nijmegen.

Wie is de Mol Spel

Denk jij je vrienden, familieleden of collega’s te kunnen vertrouwen? En wil jij altijd al een keer Wie is de Mol zelf spelen? Speel dan het Wie is de Mol Bedrijfsuitje, Wie is de Mol Teamuitje, Wie is de Mol Uitje of Wie is de Mol Activiteit. Het Wie is de Mol Spel met Wie is de Mol opdrachten. Extremer dan Wie is de Mol, omdat meerdere teams tegen elkaar spelen, er meerdere mollen zijn en het tegelijkertijd een City Highlights Tour is. Denk jij de Molrat te kunnen ontmaskeren? Kies dan voor het uitje Wie is de Mol, een uitje vol gecompliceerde, gezellige en spannende teambuildingopdrachten!

Het Wie is de Mol spel is in iedere stad/dorp/plaats te spelen. Populaire steden zijn: Wie is de Mol ArnhemWie is de Mol NijmegenWie is de Mol Den BoschWie is de Mol EindhovenWie is de Mol MaastrichtWie is de Mol GroningenWie is de Mol BredaWie is de Mol ApeldoornWie is de Mol AmsterdamWie is de Mol Rotterdam en Wie is de Mol Zwolle.

Escape Room op Locatie

Wil jij ontsnappen uit je eigen kantoor, woonkamer of schuur? Escape Room op Locatie heeft een Mobiele Escape Room op Locatie en bouwen jouw ruimte om tot ware Escape Room. Op zoek naar een Escape Room Vrijgezellenfeest, Escape Room Bedrijfsuitje, Escape Room Familiedag of Escape Room Vriendenweekend? Dan is de Maffia Gijzeling Escape Room, met real life gijzeling van een acteur, echt iets voor jullie! Weten jullie binnen 60 minuten het losgeld te vinden en zo jullie zelf te bevrijden van de Italiaanse Maffia? Dan escapen jullie de Mobiele Escape Room op Locatie van Escape Room op Locatie!

Escape Room op Locatie komt overal in Nederland en België, onder andere: Mobiele Escape Room UtrechtMobiele Escape Room RotterdamMobiele Escape Room MaastrichtMobiele Escape Room GroningenMobiele Escape Room Den BoschMobiele Escape Room Den HaagMobiele Escape Room ZwolleMobiele Escape Room ArnhemMobiele Escape Room EindhovenMobiele Escape Room Nijmegen en Mobiele Escape Room Amsterdam.

Wie is de Mol Citytour

Een Dagje BarcelonaDagje ParijsDagje München of Dagje Rome? Met de Wie is de Mol Citytour ontdek je een interactieve, spannende en leuke manier. De Wie is de Mol Citytour is gebasseerd op het televisieprogramma Wie is de Mol, net als in het televieiseprogramma wordt er een Mol aangewezen die de verrassende en leuke opdrachten in de stad zal proberen te saboteren. Ontdek een Europese stad op een geheel vernieuwde, interactievere en leukere wijze! Te boeken in alle dorpen en steden, je ziet alle highlights, moet samenwerken en speelt ook nog is een te gek spel met een vernieuwde app-game!

Met Wie is de Mol Citytour ontdek je in een dagje Milaandagje Berlijndagje Warschaudagje Praagdagje Madriddagje Wenendagje Hamburgdagje Kopenhagendagje Valenciadagje Malagadagje Londendagje Dublindagje Boedapest of dagje Napels.

Virtual Reality Experience

Beleef samen met je familie, vrienden of collega’s de wereld van Virtual en Augmented Reality. De Virtual Reality Experience heeft verschillende experiences, van de hoogste rollecoaster af tot ontmantel de bom en van sneeuwballen gooien tot overleven tussen robots. The Virtual Experience neemt verschilende consoles mee en komt bij jou op locatie.

De Virtual Reality Experience is ideaal voor een VR bedrijfsuitje, VR teamuitje, VR vrijgezellenfeest of VR vriendenweekend

Naast een VR Room in Erp komt de Virtual Reality Experience ook op locatie. Voor het verzorgen van een volledige experience trekken zij heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland door.

Vrijgezellenfeest activiteit

Een vrijgezellenfeest mannen of vrijgezellenfeest vrouwen organiseren? Dan ben je bij Weddinggame Events aan het goede adres, Weddinggame Events heeft de leukste vrijgezellenfeest activiteiten en vrijgezellenfeest ideeën voor ieder soort vrijgezellenfeest. De populairste vrijgezellenfeest activiteiten zijn:

Een vrijgezellenfeest vrouwen is niet compleet zonder Sex and the City Game. Volledige ontwikkeld voor vrouwen.

Een vrijgezellenfeest mannen organiseren? Ga dan voor The Hangover Game het meest onvergetelijke vrijgezellenfeest.

De vrijgezellenfeest activiteiten speel je in alle dorpen en steden, onder andere in: Vrijgezellenfeest MaastrichtVrijgezellenfeest AmsterdamVrijgezellenfeest ZwolleVrijgezellenfeest EindhovenVrijgezellenfeest GroningenVrijgezellenfeest ArnhemVrijgezellenfeest Utrecht,  Vrijgezellenfeest Den BoschVrijgezellenfeest Den Haag en Vrijgezellenfeest Rotterdam.

Moorddiner Spel op Locatie

Binnenkort een lunch, diner of borrel en wil jij dit combineren met een spannend en leuk spel? Kies dan voor een Diner Moordspel of Moorddiner spel, zowel te boeken als Moordspel diner Thuis als Mooddiner op locatie. Moorddiner Events heeft drie scenario’s die jouw lunch, diner of borrel onvergetelijk maakt! Terwijl jullie in een restaurant plaatsnemen voor een heerlijk diner wordt jullie verteld dat er een moord is gepleegd. Weten jullie de moord voor het dessert op te lossen? Kies dan voor een Moorddiner bedrijfsuitje, Moorddiner familiedag, Moorddiner teamuitje of Moorddiner vrijgezellenfeest.

Het Moorddiner Dinerspel kan in ieder restaurant gespeeld worden, zoals: Moorddiner EindhovenMoorddiner Den BoschMoorddiner RotterdamMoorddiner AmsterdamMoorddiner GroningenMoorddiner ArnhemMoorddiner NijmegenMoorddiner MaastrichtMoorddiner Den Haag of Moorddiner Zwolle.

NK Escape Rooms

Het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms is in 2019 voor het eerst georganiseerd. In een bloedspannende strijd van 4 rondes, waarin men een locatie moest vinden, een bomkoffer moest ontmantelen een hack-game moest spelen en in een finale een team benoemd werd tot Nederlands Kampioen Escape Rooms 2019. In de finale werden meer dan 30 escape rooms gespeeld het snelste team won de titel en een reis naar Boedapest.

Het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms word mede mogelijk gemaakt door “Uitjesbazen – Voor al uw bedrijfsuitjes” en “Escape Room Events – Escape Rooms“.

Ga naar de website en verzeker jou en je team nu al voor het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms 2020!

Italiaanse Catering

Op zoek naar Italiaanse Catering op je bedrijfuitje, personeelsuitje, familiedag of vriendenweekend? Onze cateringpartner Mario e Luigi hebben zich het vak van de Italiaanse Catering eigen gemaakt. De mobiele pizzabakker aan huis komt met zijn mobiele steenovens op locatie en bakt pizza’s voor al je gasten, vrienden of collega’s. Naast pizza bieden zij ook Pasta Catering en Italiaanse hapjes aan.

Mario e Luigi biedt catering aan in heel Nederland en België, zoals: Italiaanse Catering EindhovenItaliaanse Catering AmsterdamItaliaanse Catering BredaItaliaanse Catering EnschedeItaliaanse Catering NijmegenItaliaanse Catering AlkmaarItaliaanse Catering Den BoschItaliaanse Catering ZwolleItaliaanse Catering MaastrichtItaliaanse Catering Den Haag en Italiaanse Catering Hilversum.

Game op maat ontwikkelaars

Wil jij een product of event promoten met een game, mensen motiveren met een game of een nieuwe strategie doorvoeren met een game? Maak dan kennis met de game ontwikkel tak van Uitjesbazen: Gamificationers! De game ontwikkelaars van Gamificationers zijn gespecialiseerd in gamification en serious games en kunnen app games op maat, serious games op maat, virtual reality games op maat, escape rooms op maat of ander soort games op maat maken.

Gamificationers heeft al games ontwikkeld voor diverse speciale en grote klanten, zoals een Escape Room op maat voor de Marine, een Escape Room op maat voor de Belgische overheid en een promotionele Escape Room op maat voor reclamebureau. Meer over deze games lees je op de website.

Teambuilding Games Franchise

Om iedereen over de hele wereld te laten genieten van onze Teambuilding Game Concepts bieden we onze Games aan op Teambuilding Games Franchise. Ben of ken jij iemand die net zo’n bedrijf als ons wil starten in Chicago, Istanboel, Moskou of Londen? Leg hem onze Franchise Teambuilding Game Concepts voor.

Van Escape Room Concepts tot City Games Concepts en van diverse Guides tot Highly Interactive Quizzen Concepts, je koopt ze allemaal op Teambuilding Games Franchise.

Je kunt onze concepten overal kopen, zoals: Teambuilding Games Concepts New York, Teambuilding Games Concepts San Francisco, Teambuilding Games Concepts Chicago, Teambuilding Games Concepts Philadelphia, Teambuilding Games Concepts Tokio, Teambuilding Games Concepts Hong Kong, Teambuilding Games Concepts Bang Kok, Teambuilding Games Concepts New Delhi, Teambuilding Games Concepts Kaapstad, Teambuilding Games Concepts Johannesburg, Teambuilding Games Concepts Istanboel, Teambuilding Games Concepts Athene, Teambuilding Games Concepts Moskou, Teambuilding Games Concepts Londen, Teambuilding Games Concepts Lissabon en Teambuilding Games Concepts Oslo.

DJ Gezocht

Op DJ Gezocht vind je eenvoudig, snel en gratis een DJ voor jouw feest. Vergelijk DJ’s op prijs, kwaliteit en aantal boekingen en kies de DJ uit die bij jouw event, feest of show past. Ben je zelf DJ en sta je niet op DJ-gezocht.nl? Klik hier om naar de aanmeldingspagina te gaan en meld je nu aan als DJ!

Op DJ-gezocht.nl zijn DJ te vinden in de categorieën: Drive in Show, Feest DJ en Bruiloft DJ.