VR escape room

Virtual Reality experience en Escape Room in één!
Meer infoOfferte aanvragen

VR Escape Room – Virtual Reality Escape Room

De makers van het officiële NK Escape Rooms komen met een gloednieuwe game. De ultieme escape room ervaring in combinate met virtual reality. De Virtual Reality Escape Room 2.0!

Tijdens deze game ontmoeten de virtuele en echte wereld elkaar. Aan jullie de taak de connectie tussen deze twee werelden te vinden! Jullie bevinden jezelf op het kantoor van een geheime, mysterieuze organisatie. The Firm. Deze organisatie is mogelijk van plan de privacy en identiteit van miljoenen mensen bloot te geven. Dit mag niet gebeuren! Jullie hulp is nodig om The Firm op tijd te stoppen voordat zij alle macht in handen krijgen.

Meer informatie over de Virtual Reality Escape Room >>

Een VR Escape Room – op kantoor 

Er is geen tijd te verliezen. Samen met jouw team bestaande uit vier of vijf personen ga je aan de slag. Twee personen uit het team zetten de VR-bril op. De overige spelers houden zich bezig met de informatie in de ‘echte’ ruimte. Gedurende de game kunnen de rollen worden omgewisseld, zodat iedereen de ultieme experience ervaart.

Unieke VR Escape Room

Wat maakt deze game echt uniek? Normaliter ontdek je individueel een virtuele wereld. Bij deze game werken de VR-spelers samen. Zij zien elkaar in de virtuele wereld! Verschillende uitdagingen komen voorbij. Weten jullie de juiste sleutels te bemachtigen? Krijgen jullie de juiste documenten in handen? Alleen door de juiste samenwerking en onderlinge communicatie met de spelers in de ‘echte’ ruimte kunnen jullie op tijd ontsnappen.

Lukt het jullie om binnen één uur de geheime informatie te vinden vóór het alarm afgaat?!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Altijd onder begeleiding van onze VR-experts

Zodat zij jullie piekfijn uit kunnen leggen wat de bedoeling is. 

Op iedere gewenste locatie

Jullie mogen zelf bepalen op welke locatie de VR Escape Room plaats vindt, wij voorzien jullie ook graag van advies. 

Originele en uitdagende combinatie van VR en escape room

Een unieke en moderne (teambuilding)activiteit, de must-have-done voor de toekomst! 

Promo video – VR Escape Room
Impressie – VR Escape Room
Reviews VR Escape Room!

Teambuilding zien wij als een belangrijk aspect in de bijdrage aan de groei van ons team. Out of the Box was een spannende game, waarbij we allerlei varierende opdrachten moesten uitvoeren.

PSV

Een zeer geslaagde middag met de Out of the Box game. Prettig dat deze escape room gewoon op eigen locatie te spelen is. Onze medewerkers waren erg enthousiast. 

Bavaria

Het contact verliep vanaf de eerste aanvraag soepel, de begeleiding was ook erg enthousiast! Hierdoor was het een uitdagende maar gezellige middag voor ons team. 

Texaco

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!
Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact


    Stuur mij een Escape Room offerte

    3 + 2 =