VR escape room

Virtual Reality experience en Escape Room in één!
Meer infoOfferte aanvragen

VR Escape Room – Virtual Reality Escape Room

Een Escape room en Virtual Reality? Is dat mogelijk? Bij ons is alles mogelijk. Tijdens onze Virtual Reality Escape Room gaan jullie in teams van 4 à 5 personen VR bommen ontmantelen. Terwijl één iemand, met VR bril, de bom voor zich ziet, heeft ligt de oplossing bij de spelers zonder VR bril. Communicatie is dus dé key en dit zorgt voor hilarische taferelen. Moet het derde draadje worden doorgeknipt? Of toch de rode? ‘Maar ik zie helemaal geen rood draadje?!?’ BOEM, dat was de bom. Geduld, communicatie, stress en lezen zijn belangrijke aspecten uit deze VR Escape Room. Uitermate geschikt als teambuilding dus. Iedere game duurt maximaal 5 minuten. De game kan zo ingesteld worden dat er steeds een moeilijkere bom volgt, er kan met meerdere bommen tegelijk gespeeld worden zodat het een echte strijd is, of de bom kan doorgegeven worden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Welk team lost de meeste bommen op binnen de vastgestelde tijd?!

Meer informatie over de Virtual Reality Escape Room >>

Een VR Escape Room – op kantoor 

Wij horen graag jullie wensen en vervolgens maken we een aansluitend programma, dit kan aan de hand van verschillende (bel)afspraken of e-mail contact. Onze VR-experts komen op iedere gewenste locatie, ook op kantoor. Vervolgens worden de spelmaterialen klaargezet en de bommen geïnstalleerd. De mogelijkheid tot wel 50 verschillende bommen bestaat echt, deze game is dus uitstekend geschikt voor grote groepen. Bij aanvang van de game wordt een introductie over de werking van de VR bril gegeven, zodat iedereen er goed mee overweg kan. Vervolgens begint de tijd te dringen, de bommen moeten ontmanteld worden! Deze game duurt in het totaal tussen de 1 en 2 uur.

VR Escape Room – samenwerken

Virtual Reality zorgt voor een unieke ervaring. Het is pikkedonker wanneer jouw teamgenoot de VR bril opzet. Hij of zij heeft geen idee wat hij met de bom aan moet, aan jou de taak om de goede tips uit te delen. Er is geen tijd te verliezen, de kans dat de bom recht in jouw gezicht ontploft is aanwezig. Goede communicatie is zeer belangrijk voor het winnen van deze game.. Lukt het om onder deze tijdsdruk rustig te blijven? Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Organisatoren van het NK Escape rooms

In samenwerking met Uitjesbazen organiseerde we in 2019 voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. In 4 spannende en uitdagende rondes gingen zo’n 600 teams de strijd aan om de titel. De verschillende Escape Rooms zijn door ons ontwikkeld.

Altijd onder begeleiding van onze VR-experts

Zodat zij jullie piekfijn uit kunnen leggen wat de bedoeling is. 

Op iedere gewenste locatie

Jullie mogen zelf bepalen op welke locatie de VR Escape Room plaats vindt, wij voorzien jullie ook graag van advies. 

Een VR Experience met de nieuwste console op VR gebied

Een unieke en moderne (teambuilding)activiteit, de must-have-done voor de toekomst! 

Promo video – VR Escape Room

Impressie – VR Escape Room

Reviews VR Escape Room!

Teambuilding zien wij als een belangrijk aspect in de bijdrage aan de groei van ons team. Out of the Box was een spannende game, waarbij we allerlei varierende opdrachten moesten uitvoeren.

PSV

Een zeer geslaagde middag met de Out of the Box game. Prettig dat deze escape room gewoon op eigen locatie te spelen is. Onze medewerkers waren erg enthousiast. 

Bavaria

Het contact verliep vanaf de eerste aanvraag soepel, de begeleiding was ook erg enthousiast! Hierdoor was het een uitdagende maar gezellige middag voor ons team. 

Texaco

Terug naar overzicht Escape Rooms op Locatie!

Escape Room

Escape Room

Dé Escape Room op Locatie, laat je samen met je collega’s gijzelen op locatie door acteurs en Escape op Locatie naar keuze!

Lees meer
Escape Box

Escape Box

Een unieke Escape Room, Escape Out of the Box door Out of the Box te denken. De meest ingenieuze games samen gevoegd en te personaliseren met vragen over jullie bedrijf, vriendengroep of familie!

Lees meer
CSI Escape Room

CSI Escape Room

Afzetlinten, onderzoekstenten, moordwapens en verdachtenborden, een kleine greep uit de ware CSI Scene waar jullie uit moeten ontsnappen. Een Escape Room zeer geschikt voor grote groepen!

Lees meer

Waarom Escape Room Events?

  • Verplaatsbare en unieke Escape Rooms
  • Wij komen overal in Nederland en België
  • Mogelijk op ieder tijdstip en op iedere locatie
  • Dé beste Escape Rooms voor een Bedrijfsuitje en Teamuitje
  • We kunnen meerdere Escape Rooms naast of na elkaar opbouwen
  • Met Uitjesbazen de organisator van het NK Escape Rooms!

Contact 

Stuur mij een Escape Room offerte

3 + 2 =